underbart

Ja nu när flytten e klar så e de fantastiskt skönt. 

Luna somnar nästintill direkt i sitt nya rum tror hon trivs väldigt bra mammas stora flicka :-) 

Melina som aldrig haft eget rum hade svårt den första natten hon vaknade och va så ledsen så hon fick komma upp till mig och jocke och sova och självklart så la hon sig hos jocke o myste tills hon somnade hon fick sova hela natten hos oss :-) 

Dagen efter så fortsatte vi självklart med lgh sedan la jag melina för att hon skulle sova middag under tiden då så fick luna fart haha hon skrattade som tusan och jocke med massa bus haha 


Känns så bra att familjen nu är helt komplett och vi har en stor bra lgh :-) 

Ja de går framåt men rensat massor har en dvd film tex som ett ex lämnat som åker i soporna i morgon jag menar vf ska jag ha hans grejer liksom som han aldrig hämtar. Och han hämtar de ju inte pga att han ej får åka och träffa sitt kött o blod. Men jag vet iallafall att blodsband inte e de viktigaste. 

Säger som jag brukar säga det står ett namn på ett papper Men de krävs fan så mycket mera än de för att få kalla sig pappa.

Skall man kalla sig pappa så får man se till att finnas där med som en faders figur. 
Jag hatar när folk som står som pappa på ett papper e stolta när dem ej finns där för sitt/sina barn. 

Jag har gått igenom nästan samma visa 2 ggr och vill ni veta det positiva i det hela 

Nr1. Mina barn älskar mig mest i hela världen
Nr2. Jag får se allt dem gör o säger och lär sig
Nr3. Det är inte mig dem kommer skälla ut när dem blir äldre om att inte finnas med mera.
Nr4. Jag har full koll på dem vet vart dem.är och vad dem gör
Nr5. Jag slipper ha folk jag ogillar i närheten av mina älskade barn. 

Det finns massa mera punkter jag kan skriva men tänker ej göra de. 

Visst att jag önskat att dem hade riktiga män som pappor men de finns inget jag kan göra något åt de. Ja jag önskar de va en riktig man jag valde att skaffa barn med men tyvärr va ingen av dem det. 

Jag kommer aldrig någonsin ångra mina barn men däremot så kommer jag alltid ogilla deras fäder efter deras sätt att behandla mina barn på. 


Vad det nu än är som håller just dig tillbaka (vilket jag redan vet va de e för de sa du ett antal gånger till mig) så tycker jag du borde ta dig i kragen och inse att du bara inte kan klampa in i hennes liv sedan när du tycker att det passar. Det är faktiskt så att du valde att hålla dig borta bara för att någon inte accepterar att du åker själv och träffar ditt kött o blod för att mamman kommer va där. SJÄLVKLART är jag närvarande när det gäller mitt barn. Vad vore jag för mamma om jag bara släppte iväg mitt barn till en vilt främmande människa som du e för henne. 

Ja detta e något som retar mig något otroligt för i mitt huvud så kommer jag aldrig fatta varför man aldrig tar sitt ansvar o hur man bara kan skita i det. 

Men ju längre tiden går desto mindre stör jag mig och ju mera försvinner de tankarna om vilket jävla svin du är mot ditt kött o blod och tankar som å vad glad jag e för att du gav mig denna dottern och sedan håller dig borta. Det ger mig mera än att störa mig på dig. För trots att jag ser dig grymt mycket i hennes utseende så är det jag som kommer få uppfostra henne och se henne växa upp. Vill du veta en sak ? Hon är duktig hon pratar som fan och tydligt också. Hon sjunger och de också tydligt och även en hel del ord på engelska. Det missar DU inte jag ;-) 

Något samvete har du inte Heller tyvärr. Inte ens hör du av dig för att visa den minsta viljan. Men vet du en sak de e otroligt skönt ändå samtidigt som du är en jävligt sorglig person. 

Nej nu dags för mig o sova mina små hjärtan vaknar nog när gubben kommer hem senare när han slutat jobbet natti natti på er :-) 

💖💖Luna💖💖
💖 💖Melina 💖 💖 
💖 💖 joakim💖 💖 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0