Livet

Ja nu växer det ett litet liv i min mage hehe underbart.

Luna hon leker nu vi är hemma hos hennes farmor och deras 3 hundar hehe luna är väldigt omtyckt av hundarna.

Idag va jag inne på polis stationen igen och dom pratade med mig om förhör på jonas ex. det går jätte bra hon kommer nog inte undan längre.


Nu är jag med björn och sanna  dom är med här hos jonas mamma. vi funderar på att åka och bada. sist vi va ute så fick luna känna på vattnet det tyckte  hon va roligt och skönt hehe men hon fick bara känna lite fort...

ni som är anonyma kan ni inte skriva era namn när ni kommenterar. så man ser vilka det e...

Nu ska jag leta bil igen har ju en ny men behöver en kombi nu när jag fick veta att jag ska ha en bebis till hehe...

Ta hand om er och just du onödigt att starta det igen va...


Älskar Luna Jonas och Bebis <3

UNDERBART!

Ja då va denna midsommar dagen slut. har varit hos jonas gudmor och med hans mamma och hennes gubbe samt goda vänner. Åt som bara den och luna med hehe..

Då va det dags igen Luna ska få ett syskon och jag ska bli mamma igen hehe. underbart det är. Är nu i början precis så mår lite illa och så men de kommer gå bra.. Så glada vi är Nu ska luna äntligen bli storasyster :D:D min lilla docka. visst hon har ju sina halvsyskon inte långt här i från i nässjö då och jag hoppas dom kan träffas lite mera men denna bebis kommer ju vara hemma så nu blir hon storasyster nästa år för första gången blir nog flera gånger hoppas jag. jag vill ju ha flera barn. Jonas är jätte glad och jag med även luna skrattar hela tiden... Våran goa unge blir 2 år då när bebisen kommer. Jag tycker det är så roligt. Det blir typ mamma pappa luna och bebis!!!!

Nu ska jag byta bort min 740 tic emot en volvo 855 av något slag. Måste ju ha större bil och så. det är bra att planera.

Haha i förrgår va det lite roligt vi va ute hos en god vän till mig och pratade och så hon har en kanin och den fick ju luna självklart syn på. så igår pratade jonas med mig om att han ville köpa en kanin till luna jag va tveksam men han lyckades tjata lite tills jag gick med på det så nu har luna sitt första egna husdjur:D en liten dvärgvädur som är 10veckor..

Karolina: hoppas verkligen du kommer hit snart så man får träffa dig igen. Och ring gärna i veckan så man får prata med dig men ring helst efter 18.00 om du kan. ta hand om dig många kramar

Nej nu ska jag lägga mig brevid min underbara fästman och kolla på film och bara njuta av att ligga i hans armar..

Skriver mera imon.. hej hej

ÄLSKAR LUNA JONAS OCH BEBIS!!

Går bra

Livet är bra sitter hos jonas mamma (lunas farmor) och luna hon går runt och hon kryper och håller på som bara den hehe.. så go min lilla ängel. Det e verkligen mammas och pappas älskling detta hon ropar på både mig och jonas  skriker mamma och pappa hehe så go hon är..


Idag fick jag en fågel en nymfparakit så go den är ska strax hem och fixa. och byta i buren och så...

Finns det någon som vill ha en katt med tillbehör?? jag kan ej ha kvar honom. jätte mysig är han helt underbar. skriv en kommentar bara!!

Känns jobbigt att göra sig av med katten men jag kan ej ha kvar honom han behöver få komma ut.


Nej nu ska jag ta min dotter hon är lite krånglig men det är väl så just nu i hennes ålder:D:D
Hon har 13 tänder nu min docka så fort det har gått..

nej ha det så bra ska göra annat nu hon ska sova med hej hej

ÄR SÅ GLAD!

Ja nu så känns allt mycket bättre. Ska fira midsommar med lunas farmor och deras familj samt med goda vänner björn och sanna.

Känns så bra har min familj och har dom vänner jag behöver.


Idag ska jag till djuraffären igen... Fick sålt rätt mycket igår luna va med sin pappa så då kunde jag koncentrera mig på bara affären i dom timmar vi har öppet. Mamma ledigheten är ju över nu.. Skönt det måste ut och gör något.

Karolina svar till dig: Du är alltid välkommen hit om du vill.. Du kan ju alltid ringa precis när du vill... Du har ju mitt nummer. Jag finns här om du behöver någon att prata  med.

Nej nu ska jag luna åka och lämna jonas han ska vara hos sin gudfar och hjälpa honom med en grej. och jag och luna åker till djuraffären. finns ju en del grejer för luna att göra massor av leksaker o ch grejer hehe. men blir nog inte så mycket gjort hon som äger affären kommer ju idag. ska diskutera och lite så får se vad som händer.

Ska försöka ladda upp lite bilder snart...


Vilken skum dröm att man kan drömma på det sättet drömma om sitt förflutna??? kändes lite konstigt nästan verklighet. Men det va en grej som va för ca 2 1/2 år sedan. Måste ju ha släppt nu tycker jag.. Men nej det hade det inte. helkonstig dröm. :S

Nej måste se till att röra mig ut nu e ju så fint väder hehe...


Till er som bara e dumma i huvudet ta inte åt er av detta jag skriver nu..


Kram till er andra...

Mammaledig

Ja då va det sista dagen jag va ledig då.. Det är nu dags att söka jobb och fixa och dona jag vill ju verkligen jobba. Och luna ska gå på dagis. ska åka och prata med en nära vän som har djuraffären som jag har varit och hjälpt till i så får vi se vad hon säger sedan så ska jag väl fixa lite annat med.. Men ska söka jobb med annat med..
Får se om jag hittar något ska sätta mig och ringa runt lite idag.

Min lilla docka e så duktig äter som en häst och blir bara större och större står upp själv m.m ska ta en dag nu och rensa ur hennes kläder från det som e för litet. Förhoppningsvis så får luna en lillasyster/bror inom en snar framtid det vet man ju aldrig:D:D men men så är det. den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. kanske e lite nära inpå att få barn så. men man vet ju aldrig blir jag gravid så tar jag ju inte bort det.

Nehepp nu ska jag fixa annat ska ta och åka till jonas gudmor och ringa och lite så.. hej så länge

Underbara

Älskar min familj så otroligt mycket.. Att folk inte kan fatta det och bara lägga av.

Se på dig själv innan du börjar prata om andra.

Luna gillar iallafall den nya bilen hehe hon inspekterar och kollar hela  tiden. Och somnar fort i den om vi ska någonstans. hehe. så underbar min lilla docka.

Snart ska vi åka ut till landet så kommer lunas farmor hennes gubbe och jonas gudmor vara där:D:D

Underbart att vara med hela familjen.. Nu äter luna mat hehe.. och pratar mellan tuggorna hon e så söt min lilla docka hehe...


Just det Karolina vi måste ju träffas snart igen tycker jag.. det va ett tag sedan nu ju..  och det kan vara kul för barnen med. tur hon bara har 2 syskon:D eller vad säger du.. mera behöver hon inte veta. Karolina finns lite jag vill prata med dig om men det finns för mycket folk som inte ska se vad jag skriver här inne.. så ring gärna mig du har ju fått mitt nummer..

Nej nu ska vi ta och åka har varit i en liten diskution med bilens gamla ägare. men men så e det gud vad jag gillar min nya bil :D:D 740 TIC är underbara bilar.

nej nu ska jag byta på min dotter sedan ska vi åka hej hej

ÄLSKAR MIN UNDERBARA DOTTER LUNA
ÄLSKAR MIN UNDERBARA FÄSTMAN JONAS
Folk

Somliga människor är väldigt roliga haha.. men men dom är bara patetiska dom har inget annat att prata om eller göra...KEEP TALKING SHIT ABOUT ME YOU MAKING ME FAMOUS!

Min lilla älskling

Gud vad jag älskar min underbara dotter finns inget på denna jord som betyder så mycket...


Idag har hon fått vara hos sin farmor medans jag och hennes pappa har varit ute lite och åkt bil:D

Lunas farmor fick en kommentar av en god vän till henne...

``Men herregud hon e ju inte lik nathalie hon är ju mera lik jonas´´

jag tycker det e lite konstigt men men kanske e så.... Jag är bara glad om det är så:D

Jag har iallafall underbaraste fästmannen i hela världen och världens underbaraste dotter..

Jag har min familj och det känns så underbart. Mamma pappa och Luna. :D:D

Nej nu ska jag snart nana. det är ju sent nu.

god natt ni som förtjänar det. Ni andra som bara SNOKAR Behöver ej ta åt er.

ÄLSKAR MIN DOTTER LUNA OCH MIN UNDERBARA FÄSTMAN JONAS!

RSS 2.0