LUNA

Nu är hon ett år min lilla docka det blev hon igår. Hon fick en traktor med släpp och massor av djur som låter och han som kör trakton sjunger och traktorn kan tuta m.m haha den va lite cool.
Resten av presenterna från alla andra får hon på lördag då vi ska ha kalas.


Nej nu ska jag fixa lite sedan blir det till att åka iväg snart..

Hej hej så länge återkommer senare

GOODIEBAGGOODIEBAG TÄVLING HOS http://crazygirlinthisworld.blogg.se/2009/may/tavling-goodiebag.html

Va med och tävla fram tills den 31 maj.

ALLT

sitter här hemma nu och bara tar det lugnt... pratar med tjejkompisens kille via sms tjej kompisen e gravid och har jätte ont inte bra... men hon klarar de.

Idag ska jag ut till en vän och prata med henne. underbart att jag har vänner som bryr sig om mig hehe..

Luna är glad som alltid min lilla stjärna e det hehe... nej om man kanske skulle göra lite nytta fixa lite här hemma sedan ut en stund. ska planera för födelsedags kalas med gud vad tiden har gått fort redan ett år snart. Känns som om att det går alldeles för fort. Det va ju inte längesedan jag låg på bb. men det e redan ett år sedan snart. :S jaja så e de får la ta det ändå hehe... min dotter e så otroligt mysig. men nu har hon börjat bli blyg. hon gömmer sig hehe så gullig..


nej ska göra lite nytta nu

ha det så bra skriver kanske mera ikväll.. hej då..

ÄLSKAR LUNA OCH JONAS!!!!

ATT FOLK ALDRIG SLUTAR

Nu idag fick vi reda på att J´s ex försöker reta upp honom så han ska bli arg och göra något dumt så att hon kan sätta ditt honom så att han åker in. Jag tror det är för svart sjuka. det brukar ju vara så..

Nu har vi slutat svara vissa på sms men dom skickar ändå men vi har aldrig mera tänkt att svara för vi orkar inte med dom...


Jahopp då närmar sig lunas 1års dag hehe ska bli jättekul. Hon blir stor våran lilla flicka men de tror jag jag kommer säga varje födelsedag hehe... allting går framåt hon är jätte duktig. hon blir så glad när pappa kommer och hämtar henne på morgonen och så lägger dom sig i sängen och hon pillar i pappas hår hehe... så söta dom är ... är så lycklig över att jag har min familj allting går så underbart bra..

Nu stänger vi ute folk ur våra liv för vi har fattat vad det är som skapar bråken. Och allt är så mycket bättre nu utan alla dom.

nu har vi fixat och donat städat vårat och lunas rum idag helt underbart. Luna bara skrattar hela tiden.
vet precis vad vi ska köpa till henne i födelsedags present. hon kommer nog gilla den.

nehe om man skulle kolla lite tv sedan sova ta hand om er som bryr sig.
resten som bara kommer snacka sin skit kan bara dra ni har inte här att göra..


ÄLSKAR MIN FAMILJ NI ÄR UNDERBARA!!!!!

Ta Slut någongång

Jag kan inte förstå hur folk kan hålla på som dom gör... varför vill dom bara förstöra varför kan dom aldrig sköta sitt egna liv??? här sitter jag o killen hemma på hans födelsedag och ville ha det lite mysigt men vad fick vi jo hans pappa hans pappas tjej hans syster hans systers kille och min pojkväns ex och henns kille sitter och trakasserar killen på hans FÖDELSEDAG. Jag menar dom som är hans familj både väl fatta att man gör inte så alltså hans pappa och syster. men nej det är inget stopp i de... killen kom tillbaka till mig och det kunde inte vissa i hans familj acceptera lika så min familj med att jag tog tillbaka killen men jag menar är inte det mitt beslut?? det e väl ingen annans. och min dotter blev  så glad visst det är inte hennes biologisika pappa men det e så hon ser det det finns ingen annan pappa för henne. Nu när vi har blivigt en familj igen så kommer det bara mera problem för att folk inte kan låta en vara... Vi försöker må bra försöker skaffa ett bra liv ihop m.m vi har inte haft det bästa livet innan men det har vi nu vi älskar varandra och gör varandra glada och lyckliga är inte det vad ett förhållande innebär att man ska vara lycklig??? visst man tjaffsar och man bråkar men det har ingen annan med att göra.. jag har aldrig mått så bra innan som jag gör nu...
Varför kan folk inte bara låta en vara för då???

När det tog slut mellan mig och killen så tog hans pappa mina grejer från min o killens gasmla lägenhet och eldade upp det.. jag va då skyldig hans pappa 350 kr för en försäkring på en bil.. varför skulle jag betala han dom pengarna när han hade eldat upp både minnen och värdefulla grejer ``I mina ögon´´??? kan någon svara på det... jag har bertalat min  skuld men om rätt ska vara rätt så ska ju jag ha mina grejer.. killen va därt när dom började elda o sa till dom att han inte gillade de men lyssnade dom nej det gjorde dom inte...
Jag hatar när folk ljuger visst jag har väl med ljugit någon gång i mitt liv men inte så mycket som dom gör. jag försöker leva mitt liv nu utan dom men dom verkar inte fatta de... ÅÅÅÅÅ låt oss vara någon gång...

Och om man ger bort något har man inte då gjort de??? ska man då kräva tillbaka det??:S allt e så underligt med det e väl en del av ``tidaholms charm´´ haha....
Nej åter till verkligheten.

Luna satt i gräset idag igen hon verkar lite konfundersam över gräset men hon skrattade tog av henne strumporna idag med det va ju varmt. så fick hon känna gräset under förtterna... det kittlades så hon ville inte känna med fötterna hehe men det gick bra tillslut..

älsklingen och jag och luna körde massor av skrot bilar idag till skroten skönt att få undan skiten.
och så ska vi fixa bilen nu för att den ska iväg nu....


jag har funderat på att flytta ifrån denna hålan ett tag nu och så kommer det bli.. tidaholm är en riktig skit stad när man kommit under den ``vackra ytan´´ det e verkligen fin natur och allt sånt mn man ska väl trivas eller har jag fel???

nej nu ska jag sitta o hålla kollen på bilarna en stund till för dom får aldrig vara ifred.. tur jag har min fina familj..


ÄLSKAR DIG JONAS PETER ABRAHAMSSON   <3

ÄLSKAR DIG LUNA ELISABETH MARGARETHA ERIKSSON   <3Hej då för denna gången kram nathalie

Min familj

Jag älskar verkligen min familj är så glada att jag har er.

jonas du kom tillbaka till oss och vi är glada för det. man ser på hela luna hur glad hon är. det märks att du ska vara med oss. hon har verkligen saknat sin pappa.. och jag har saknat dig med.
Kärleken mellan dig och mig kan ingen någonsin bryta du betyder så mycket för mig älskar dig.

Ja så va det dags att fixa min bilkörde in den på besiktning igår och fick 3 2or inga svåra det va vind rutan spricka så den måste bytas, handbroms och dragkroken. så det ska bytas sedan ska den bytas bort kan ju inte sitta och åka lastbils reggat när vi är 3 st i familjen.

snart blir min docka 1 år. gud vad tiden har gått fort alldeles för fort. men det är kul hon kan så himla mycket nu. hion skriker MAMMA när hon står i sin säng och vill upp hehe och självklart går jag till henne då:D hon e så underbar min lilla docka...
Hon mår så bra och är så lycklig och det värmer verkligen i hjärtat att se henne med sin pappa.. Underbart är de.

läste en dagbok i går som verkligen rörde mitt hjärta att en människa kan gå igenom så mycket och vara så stark kan jag inte förstå.. Men hon klarar de.. rekomenderar er att läsa den www.branden.blogg.se..

Nej nu ska jag fixa här hemma sedan ska vi åka och börja med bilen :D:D sedan ska den bort på söndag...
ha det så bra nu hej hej

RSS 2.0