Snart är kl halv 8

Jag bara väntar och längtar
snart är kl halv åtta visst det är 5 och en halv timma kvar men men det kommer gå fort.

Va på dagis idag och lämnade luna när hon skulle äta frukt och jag gick in i fika rummet allt gick kanon sedan kom jag in på dagis igen när dom skulle gå ut. våran lilla docka klarar det jätte bra:D
Imon så ska jag gå ifrån från det att dom äter frukt till det att hon ska hem. Jag får sätta mig och läsa en bok.

Nej snart är det tandläkaren igen igår skulle jag varit där för att laga ett hål men jag är tandläkar rädd så jag prata medtandläkaren och jag ska ha lustgas. det är ju bra de för då gör dom det dom ska sedan är det bra.
Idag är det ju hygienisten som ska fixa och dona i munnen på mig :S men man blir ju fin till slut.

kl 15.20 skall jag vara där.
efter det så är det ju bara 3 och en halv timma kvar tills ridningen:D

Jag kommer nog få samma häst som sist och allt gick verkligen jätte bra så det är kul. Men sist fick jag ta hjälp av en stol för att komma upp får se om det blir samma idag fast det tror jag inte

Ska ta kort på hästen som jag ridit på nu det senaste så kan jag lägga ut det här:D Kanon kul är det att ha börjat igen med mitt största intresse.

Eller a Luna är ju mitt största intresse på ett annat sätt. :P

Nej nu ska jag fixa med annat just det en svart volvo 745a till salu med mim juventus fälgar.
hej hej

dagen

Började med dagis kl 09-11 sedan va det hem ge luna lunch sedan vidare till tandläkaren sedan hem en stund igen. jag slapp borra idag iallafall. sedan åkte vi på ett annat möte. sedan hem igen för att fortsätta med omöbleringen men hur fan kan man möblera om när man har en som retar en hela j*vla tiden. så trött jag blir men men inget ovanligt om man säger så blir bara så förbannad på sånt jag vill ha det snyggt runt om kring mig har bott i råttbon innan luna kom till de räcker ja du fy fan vad det såg ut på dom ställena men det va innan lunas tid nu hålls det iallafall städat men ändå. man får aldrig något gjort. jag får skit för att inte jag håller koll på räkningarna ``som om det bara är mitt ansvar´´ om man bor 2 vuxna och ett barn så är det väl båda vuxnas ansvar eller??? sedan har vi allt annat som inte sköts jag blir tokig på detta tjat att det aldrig blir någon ändring.

Skit samma jag får ta allt själv orkar inte tjata orkar inte bli arg längre.. det e bra nu men man stör sig ändå.

Nu har jag börjat banta. käkade korv och broccoli förut sedan blir det köttfärsås och rivna morötter. jag har gett mig fn på att gå ner i vikt då ska jag göra det med. Nej nu ska jag ta ett äpple sedan fortsätta..

Kanske man kan sluta röka snart med :P

Hej hej

mycket

hej hej
Nu har vi påbörjat om möblering i lägenheten kommer bli riktigt bra.
kommer ta kort sedan på hur det blev..


Imon är det dagis dags igen kl 09.00 till 11.00 ska vi va där. det går riktigt bra att vara där luna tycker det är jätte kul. Och det är ju iallafall bra de.

På tisdag är det ridning igen kommer nog få pricci igen en D-ponny som jag hade sist och hon är ju verkligen underbar så det är helt perfekt iallafall för mig. Det ska bli kul att se hur detta kommer gå på tisdag om jag kommer ha lika mycket träningsvärk eller inte :P sist hade jag ont som fan men det e ju bra iallafall då har jag ju tränat lite :P sedan ska jag bara komma igång med simningen igen. 1 gång i veckan ska jag göra det med.

Jag har börjat äta mindre och går ner i vikt nu ska man bara sluta med allt det söta som man äter inte bra det dära.

imon ska man iväg te tandläkaren och laga ett hål gubben får vara med då hela dagen behöver ju honom så han kan passa våran dotter annars hade han åkt till sin gudfar och hjälpt honom med gården. men det är mycket imon.

Dagis 09.00-11.00

Tandläkare 13.15

annat möte 15.15

mycket imon men det kommer nog gå bra.

sedan är det hem och fortsätta ändra om och tvätta har ju egen tvättmaskin och det är helt underbart att äntligen fått de. fick ha den för jonas mamma då det igentligen är hennes.

nej dags att sova god natt

hästar och min sjukling

sitter hemma med tränings värk.. va och red i tisdags ordentligt för första gången på över 2 och ett halvt år. först va jag ju självklart jätte nervös men det gick över när vi började trava.. hästen jag hade heter pricci och hon e helt underbar. Jag trodde inte allt skulle gå så bra som det gjorde men det sitter i rygg raden de där med att rida.. Kommer ihåg allt men när det va något jag gjorde fel som jag visste hur det skulle vara så skrattade jag bara.. tyckte det va löjligt att jag gjorde fel.. hoppade gjorde vi me.. jag va jätte glad verkligen det va längesedan jag red på en ponny och det gick ju bra känndes bara som om allt gick snabbare än va det igentligen gjorde.. Charmig ponny va det iallafall. lite små pigg men det va ingenfara:D
Min lilla älskling e sjuk hon skulle varit på dagis idag vi håller ju på med inskolning nu... men då hade hon feber och va gnällig och hängig så det gick inte bra fick åka ditt och säga till dom att vi inte kunde komma för att hon inte alls mådde bra.. nu ligger hon och sover hon somnade vid halv 12 så de e ju yterligare ett tecken på att hon e sjuk.. Min lilla docka.. Förkylning e inte kul. ska snart väcka henne och ge henne lite att dricka. vätska behöver hon ju ha.nu e det trav på tv inte särskilt kul men men ska se någon film eller liknande ska fixa till här hemma igen det vet jag iallafall.. nej nu ska jag ta det lugnt sedan ska jag sätta igång här hemma. spelar lite på facebook tror jag..

ha det bäst hej hej

JAG HATAR DIG!


Den här låten är verkligen till dig.. Hur fan kan du vara så jävla dum din idiot. jag är så jävla trött på dig. du har försökt förstöra mitt och min dotters liv men du kan glöma det du knäcker inte mig så lätt...

VEM FAN SKRIVER TILL NÅGON NÄR EN MÄNNISKA FÅTT MISSFALL OCH ÄR LEDSEN
FÖRST till elin.
``BEKLAGAR SORGEN :D´´ Sedan efter jag hade skrivit så fick jag te svar ``det är inte bara jag som är glad utan många med mig bebisen har det bättre där den är nu´´

ååååååå HATAR dig ditt helvete..

Fattar inte hur folk kan komma och klaga hela tiden är det någon mera som bor här i lägenheten med mig och jonas är det någon som ser 24/7 eller... va fan nu får folk ge sig jag kan ta hand om min dotter därför hon mår så bra.. pratar och går och skrattar varje dag typ hela tiden...

Men tydligen måste jag ha flera som bor här som ser varje dag hur luna mår... för dom säger ju att jag inte kan ta hand om henne därför jag fått så mycket beröm av bvc..

FY FAN FÖR FOLK SOM INTE KAN BETE SIG... FJORTIS JÄVLAR..

Jag e verkligen så trött på just dig nu.. jag sa till dig att de inte e rätt tillfälle att reta mig nu inte nu när det e så mycket sorg.. men vet du vad då får du stå för det med okej.... kom inte och lipa när det väl e kört...


USHA FÖR DIG!!!!


TILL DIG DIN FJORTIS:

Ahmen nu äre' så att det här är värsta fjortis låten. .

Sommaren är här och jag är snyggast i världen, jag glider på stranden som en diva i sälen.
Alla killarna dom kollar och sneglar, jag är en fjortis och jag får er att dregla.

Vill du ta på mig, följ med mig så ska jag ligga med dig.
vill du ha mig i natt, ge mig en cider så särar jag på benen snabbt.

Jag vill ha uppmärksamhet, för det är det bästa jag vet!

Sommaren är här och jag är snyggast i världen, jag glider på stranden som en diva i sälen.
Alla killarna dom kollar och sneglar, jag är en fjortis och jag får er att dregla.

Sommaren är här och jag är snyggast i världen, jag glider på stranden som en diva i sälen.
Alla killarna dom kollar och sneglar, jag är en fjortis och jag får er att dregla.

Jag vill knarka och bli full, så alla fulla gubbar kan få sig ett knull.
Ge mig en cigg, annars blir jag galen, jag är beroende, kommer ihåg första dagen, jag testdade rohypnol, Vakna med smärtan i mitt rövhål.


Jag vill ha uppmärksamhet, för det är det bästa jag vet!


Sommaren är här och jag är snyggast i världen, jag glider på stranden som en diva i sälen.
Alla killarna dom kollar och sneglar, jag är en fjortis och jag får er att dregla.

Sommaren är här och jag är snyggast i världen, jag glider på stranden som en diva i sälen.
Alla killarna dom kollar och sneglar, jag är en fjortis och jag får er att dregla.
Lite bilder på familjen :D:DLUNA OCH FARFAR när luna blev 1 år :D:DPAPPA OCH LUNA!!! <3<3<3LUNA ÄR PÅ BRA HUMÖR!! OCH KOLLAR VAD PAPPA GÖR!!!TORGNY DESSA BILDER ÄR INGET DU SKA TA FATTAR DU. HON ÄR INTE DIN SÅ ENKELT ÄR DET BARA... KANSKE SKA LÖSENORDS SKYDDA DETTA SOM MAYA GJORT DET ÄR JU FAKTISKT INTE SÅ SVÅRT HAHA..

NEJ NU SKA JAG FIXA MIG IORDNING SKA IVÄG MED JONAS MOSTER IDAG OCH UMGÅS... HÄRLIGT.....


Luna ska med pappa till garaget det tycker hon är kul de finns ju hästar katter hundar och massa roliga saker hon gillar... ne nu måste jag gå kommer nog flera bilder senare... hej hej
sitter och funderar.

Funderar på att tatuera mig något snyggt. har ju några jag vill göra..

Måste försöka tänka på annat det är ju inte det lättaste precis men man får ju försöka....

Tog upp luna ur sin säng och hon gick själv så glad jag är...

Min dotter är det bästa som hänt mig.. Hon verkligen älskar sin mamma och hon är så underbar inte jobbig alls har aldrig varit och det e så kul..

Nej skriver sedan måste ta ut hunden nu som vi ska ha i 2 veckor till... tänkte lägga upp lite bilder sedan...

Hej så länge..It's a heartache
Nothing but a heartache

Hits you when it's too late
Hits you when you're down
It's a fool's game

Nothing but a fool's game
Standing in the cold rain

Feeling like a clown.

It's a heartache

Nothing but a heartache.
Love him till your arms break

Then he lets you down.
It ain't right with love to share
When you find he doesn't care for you.
It ain't wise to need someone
As much as I depended on you.

It's a heartache
Nothing but a heartache

Hits you when it's too late
. . .

It ain't r'ight with love to share
. . .

Oh it's a heartache

Nothing but a heartache.
Love him till your arms break

Then he let's you down
It's a fool's game

Standing in the cold rain

Feeling like a clown.

It's a heartache
Love him till your arms break
Then he let's you down
It's a heartache
. . .

tårar och sorg.

Va inne på mvc idag och sa att dom kunde avsluta inskrivningen och tårarna sprutade igen.

Jag bad om hjälp med med kurator och hon skickade remis till kurator så att jag kan få prata och gråta ut och berätta hur jag känner... allt känns så jobbigt nu bara... Jonas mår inte bra och inte jag heller men han e starkare än jag just nu.

Skulle ju varit på ultraljudet idag och kollat bebis första gången men när jag ändå va i sköävde på kss tänkte jag att jag kunde gå in och avboka men jag gick in där men vände med en gång och åkte till tidaholm och gick in till mvc.. Det går inte så bra just nu det e ju jätte jobbigt trodde verkligen inte detta skulle hända. Trodde jag skulle få en bebis i februari :'(.

våran lilla luna va så duktig idag hon satt i jonas knä medans läkaren gjorde ultraljud och då satt hon helt stilla.... Hon e verkligen pappas älskling hehe och det syns:D:D hon fullkomligt avgudar jonas... Det är så kul att se att dom har så starkt band... men samtidigt e hon mammas älskling med hon gosar och ropar mamma och går och leker men måste alltid hålla koll på mig... MITT HJÄRTA VAD JAG ÄLSKAR DIG!!!

Den enda gången hon har sett mig gråta nu på dom här 2 dagarna va i bilen när vi stog stilla och så myste hon och klappade mig på huvudet... hehe trösta sin mamma de tycker jag va gulligt...

UNDERBARASTE UNGEN!!!


SORGEN ÄR JÄTTE STOR!!! R.I.P BEBIS!!!!

Mitt hjärta blöder de gör så ont nu!

Detta va ett helvete tårarna bara rinner och jag önskar jag kunde gjort något åt de.


I lördags började jag blöda ringde förlossningen och dom sa lägg dig ner och vila fortsätter de så får du åka in...

Jag vaknade kl 18 den kvällen och det fortsatte så fick åka in te akuten.

Dom tog in mig på ett ultraljuds rum och först ville han kolla vaginalt med ultraljudet men jag bad läkaren att kolla på magen.

Han kollade och frågade massor av saker.

Sedan när jag såg bebisen så började jag gråta jag tänkte varför rör den sig inte varför slår inte hjärtat. 1 minut senare säger läkaren ``detta ser inte bra ut´´ jag hade redan fattat de.

Han sa att bebisen hade varit död ca 3 veckor. den hade dött i 12e veckan. men jag skulle varit i 16e veckan nu. tårarna sprutade som fan.

Så vi åkte hem vattnet gick i bilen och fick skynda oss hem. sedan när jag kom hem så va det borta det försvann.

Jag mår inte alls bra nu men måste tänka att det va något fel på bebisen för det sa även läkaren.

Gråten kommer hela tiden det går i intervaller. Kommer jag klara detta är jag verkligen så här stark???

Har chocken släppt eller har den inte det?? blir det värre eller e det så här det kommer vara??

VARFÖR???? VARFÖR FÖRSVANN BEBIS VAD VA DE FÖR FEL??? VARFÖR????

Vet inte riktigt vad jag ska göra..

Satte mig ner med min dotter igår när hon skulle sova och läste 2 böcker för henne och bara myste jag är ju så glad att jag har henne. Hon är min ängel hon går nu och hon pussas hela tiden. och kramas e de hon gör mest.

Idag skulle jag varit inne på ultraljud med bebis kl 13.00 det blev ju inget med det nu.

Men vi skulle med in med våran docka på ultraljud. hennes blåsljud på hjärtat har inte försvunnit så måste in på ultraljud. Och jag hoppas innerligt att allt går bra nu. Vill att hennes blåsljud ska försvinna.

men så är det.
♥♥BEBIS DU FINNS I MINA TANKAR♥♥
nej ska göra annat nu tårarna sprutar kan inte sitta här just nu. hej hej

Så underbart fint

Hade underbart kul igår kan jag säga jag luna och jonas och thom åkte till en vän i stenstorp thom skulle bättra på sin tatuering. Och jag satt och pratade med jonas och frågade om han ville tatuera sig och det ville han så han gjorde det med... fan vad bra den blev:D:D

Han är hel nöjd och det e jag med även luna e nog nöjd med den..

nej ska inte dra ut på det här kommer bilden på den KANON fin eller vad säger ni mina vänner... ????


fin som fan

RSS 2.0