kan inget mera göra :(

ja så är de jag har gett upp med att försöka få honom träffa sin dotter. så är de bara de är ej jag som skall kämpa utan han om han vill träffa henne och umgås med henne men så va ej fallet men de e som vanligt han skiter i de då tänker jag göra detsamma nu :)

i dag åker vi ner mot gbg ska bli. underbart :)

hej hej

jaha

ja de finns inget jag kan säga e bara så jävla besviken men de lättar väl till slut. bara att andas o ta de lugnt samt umgås med mina underbara döttrar och gubben :) ne strax ska jag toppa lunas hår Hej hej

ja vad ska man säga

massa skit med en viss person så jag spyr snart på de så less på honom så de finns ej. men men de e väl så de får vara de kommer vara många motgångar med den genom åren som kommer komma. men de klarar jag :)

hoppas på en stor förändring inom kort. och de kommer skall bara hitta fixa o dona så under nästa år innan sommaren så är de som jag velat så länge.

ne nu ska jag o hjärtat kolla film <3 hej

kärlek

ja de e de verkligen 2 underbara tjejer har jag vilken otrolig lycka det är :) luna och melina gör verkligen livet värt allt :)

ja vad ska man göra idag vika tvätt och fixa lägenheten :)

jag e så glad och jag fick reda på en sak härom dagen de ska bli underbart men chockad blev jag hehe hepp ha en bra dag :)

funderar

jo tack de gör man allt jag fattar inte hur man kan bete sig så jävla illa. helt sjukt nu andra gången man e med om de de e ju sinnes sjukt :/ hur fan funkar hjärnorna på dem jag blir så förbannad de e tydligen kanon enkelt att lämna över allt på mamman fy fan säger jag. men visst jag ska ej klaga får ju ha dem för mig själv :) mina underbara prinsessor :) ne nu blir de allt att passa på o sova nu när den lilla sover natti natti :)

bvc

då har man varit inne o vägt och mätt lillan :) gick jättebra. om en vecka ska vi in dit igen. :) måste bara kommentera en sak eftersom jag fick en sådan dum kommentar i ett tidigare inlägg. vad tidaholmare snackar om bryr jag mig ej om! och de är ju inget som någon har med. att göra de får snackas hur mycket de vill :) huvudsaken e ju att jag vet hur allt ligger till sedan vad tidaholm tror är bara något jag skrattar åt :) ha de gött hej hej :)

mina flickor

den 26e september fick jag en dotter till :) helt underbart nu har jag 2 vackra tjejer :)

RSS 2.0