jaha

Ja nu är halva lghen ner plockad och vi fortsätter ändå :-)

haha ja snart är denna lgh tom de känns skönt men samtidigt jävligt jobbigt. nu ladda tel och göra en sak jag ej hunnit idag och det är att skicka i väg mitt cv till olika åkerier :-) nu jäklar ska jag ha jobb och jag ger mig inte jag vill jobba massor massor eller a så mycket jag kan. Men de kommer bli kanon. tur man har folk där nere i gbg som kan hjälpa mig med barnen när och om jag får jobb.

Ne mina små sover och jag o johan skall fortsätta här nu.

Ha de gött Hej hej

jahopp

Ligger i sängen och funderar.

jag måste sluta att fundera så mycket men kanske måste äh ja vet inte haha

ja vad händer idag jo plocka ner tavlor o grejer runt om i lgh o de e ej 1 tavla direkt hehe. :-P

sedan ska jag på ett möte ja dagen blir nog bra skall ställa mig och diska med :-)

nu skall jag ta upp melina som precis ätit klart :-P

Hej hej

Ja vad ska man säga

Idag är de dags att hämta bananlådor på Ica samt köpa sopsäckar för kläderna som ej skall med just nu iaf som får vara i en källare för tillfället. :-) skall bli skönt att få de tomt här snart skall även ta grejer till Johans lgh då vi skall vara där ett litet tag bara :-)

längtar tills jag får lghen :-)

Ne nu ska vi grilla med Jennifer och Andreas. ..


och måste bara ge en pik. tiden går och hon blir bara äldre :-)

God morgon :)

Sitter här med min morgon kaffe och morgon cigg gött är de :)

lillan vaknade i natt så fick ge henne en flaska välling sedan somnade hon om så gott igen. Hon sover fortfarande min trötta lilla tjej hehe tar efter sin stora syster hon va likadan när hon va liten.

skall ner till gymmet och bet de sedan blir de till Olle o gunilla o tona lite rutor.

Ne nu ska jag njuta av kaffet i de fina vädret ha en kanon dag Hej hej

väntar

Ja som en tok på lägenheten står först i kö o vet att dem skall flytta snart :)

vill så gärna ner till familjen.

:P ja de e härligt de rullar på allt nu.

Bara en sak jag riktigt stör mig på men samtidigt som jag stör mig så tycker jag de e otroligt roligt att höra. haha men en sak skall man nog tänka på o de e att jag skyddar mina barn till 10000% den som gör något som drabbar något av mina barn blir jag galen på och de med all rätt då ingen av mina döttrar gjort någon något illa dem skall då ej Heller drabbas med någon som helst skit. vilket jag vet att dem gör ändå. Och de e de värsta jag vet. Ni som läser detta läs på jag menar de jag skriver. och jag gillar ej lögner!!!!!

hepp i morgon blir de att tona rutor på olle o Gunillas bil :) sedan hämta luna vid 15 på dagis som jag saknar henne nu när hon varit hos sin pappa. I morgon blir de en kämpig dag men de skall man klara.

nu skall jag sova lillan sover då otroligt gott hehe
o gubben har nog somnat nu med. Ne skall upp i tid i morgon :-P natti natti alla nyfikna ;-)

lghen med mera

Ja va ska man säga rev ner säng ramen i går.kväll och på måndag skall den kastas så just nu sover jag johan o lillan i v-rummet då vi rivit ner de mesta i sov rummet :)

längtar något otroligt på att få flytta från denna hålan :P

nu till en helt annan grej lögner verkar vara något som är roligt :-) fattar liksom inte vf ? haha ja ja

lillan ligger o sover på min arm :-)
nu är hon ju 7 månader min lilla tös :) tiden går och de e ju framsteg som hänt nu de sista men de svajar lite nu
luna är hos Jonas, hämtar henne på dagis i morgon så slipper man ju Massa skit...

Ne nu kaffe o cigg Hej hej :)

hoppas ni läser ordentligt :P

Ja de va kul :)

firat camilla idag :-)

började med att jag gick upp fixade lite lämnade luna på dagis sedan åkte jag o melina hem hämtade ett lakan där vi skrev camilla 30 år tuta! det hängde jag utanför henne. Sedan åkte vi och hämtade en dekal som jag satte på min bil efter jag tvättat den resultatet:åkte iväg och handlade mat till grillningen med vanessa och Johanna :)

grillningen va kanon. började dock bli stressad har ju planerat i en vecka och ville de skulle bli perfekt fick mycket hjälp för att göra hennes dag. Så hennes mamma och syster kom och hämtade henne och Jennifer lånade barnen så jag kunde dra o handla de viktigaste skyndade oss som fan att lämna in allt i lgh igen sedan åkte jag o Johanna och handlade serpentiner ballonger chips med mera. folk började trilla in och en av Camillas kusiner gick ut och plastade in hela hennes bil medan en annan sprayade bilen med färg som går att ta bort. :Palla går upp i hennes lgh o Vanessa hade plastat in hennes toalett haha. o någon annan la chips under dörr mattan.
så vi gömmer oss Camillas mamma (som visste allt) ringde på dörr klockan dock ingen reaktion camilla sätter nyckeln i låset vrider om och tar ett steg in o de krasa haha. ut hoppar de fram mera än 10 Pers och skriker Grattis jag trodde hon skulle svimma :P

efter de åkte vanessa i väg kommer tillbaka o jag skriker på camilla vanessa har krockat med din bil hon går ut och får en chock igen hennes bil haha.

dagen sluta ej där åkte ut till mc klubben och hon fick festa vidare.

De finns en grej kvar hon ej märkt än ;) de lär jag snart få sms om haha

Ne en verkligt lyckad dag :)
melina sover så gott här breve i sin spjälsäng och gubben breve mig luna är hos sin pappa och sover :-)

blev ett långt inlägg idag men är så otroligt glad över att camilla blev glad.

Och jag måste säga de igen men jag älskar mina barn och min underbara fästman :P

Ne får se vad som händer i morgon om de blir som de e sagt men de återstår att se.

Natti natti :-)

Ja jag säger då de

Ush vad arg o besviken man blir på folk :/

Ne ush tar tag i de någon dag med.

funderar på när detta med hugg i ryggen skall sluta haha shit folk asså Ne sova bort ilskan idag kanske
förra veckan

Ja då hände de en del blev faktiskt riktigt chockad :)

2 ggr till och med ja shit va de kan hända grejer helt plötsligt bara att hoppas de håller i sig o att inget ändras.

I går fyllde jag år de kom några st och hälsade på :) kul va de.

Ne nu ropar sängen as högt på mig luna o melina sover sedan ett tag.

Natti natti
Kan inte

Sluta tänka alla tankar som snurrar jag hatar de jag vill bara att de ska försvinna men allt som hänt i mitt liv så är de nog inte konstigt. Men nu e de liksom värre än värst de sista som hände tog nog knäcken på mig ordentligt och tankarna bara kommer hmm undrar hur man skall kunna slå bort de ännu mera för de måste jag. Asså hur kan man göra sådana saker shit JAJA blir bara tokig på alla tankar. Men sådan tur att jag har mina älskade barn gud vad jag älskar dem dem e glädjen i mitt liv när dem ler emot mig så känner jag hur hela jag o mitt hjärta ler :) vad jag älskar dem <3

Ne nu skall jag strax laga mat här.

ha de gött :D

jag....

....somnar breve den finaste killen jag kan tänka mig varje kväll :) fick en födelsedags present för tidigt idag neon ljuse till bilen :) underbara älskling han vet vad jag vill ha :P så underbar...

Ne nu skall jag sova.

mitt liv är helt jag har mina underbara vackra älskade barn och min underbara kar ni är mina <3 <3 <3 <3 älskar er massor <3

bilen med merabilen grät förut hihi så den fick några servetter att torka sig med ;)efter den gråtit så kom ögonlocken fram igen ;)tog bort färgen från vind avvisarna så dem blev som dem va innan :)


Ne luna sover melina e på väg att somna och nu skall jag sova :) tidigt för ovanlighetens skull :)

skriver nog en sväng i morgon.

god natt alla nyfikna :P

Ja ja

Så kan de vara mycket positivt ändå.

vad ska man säga igentligen finns nog inte så mycket. men man vet ju iallafall.


jaha Ne nu skall jag plocka lite och så. världens smile fick jag av min lilla tös nu :)

laga mat är de på schemat med pannbiffar potatis o sås :)

Hej hej

Ja vad ska man säga

blandade känslor till att flytta. Visst vill flytta i från tidaholm vill flytta i från denna lgh. de kommer bli bra de vet jag men samtidigt är de blandade känslor då jag har camilla,Jennifer , Andreas och Gunilla o dem här men jag får träffa dem annars med. men de blir ens bit bort. Jag luna och melina kommer ha de kanon bra.
visst de blir kämpigt är inte lätt att vara själv med 2 barn sedan men de kommer gå kanon. :)

Ne nu är de dags att diska lite har varit på gymmet och på möte så Jennifer kommer nog med min lilla tös snart :)

Hej hej

A för de va ju kul

natten som va så när jag gick på toa så lät de som om någon tog i hand taget på ytter dörren och försökte öppna men jag tänkte ej mera på de trodde bara jag nojjade. så kollade genom fönstret ingen där, så trodde de va Camillas hund dollar som låg i buren vid ytter dörren som rört sig så de va ej mera med de. Sedan efter att ha varit iväg idag och tvättat bilen så kommer jag hem och grannen i andra änden som jag känner kom fram till mig o sa: du, du låser väl din dörr? ha den låst o så när du även är hemma! Jag svarade bara vad då då? Då fick jag veta att den förbannade grannen vägg i vägg med min lgh har gått o känt på handtaget på min dörr för att se om den e öppen. Detta gjorde han alltså igår tidigare på kvällen. Så de jag hörde senare va alltså inte för att jag va nojjig utan han hade varit på min dörr. Sedan åkte jag i väg en sväng och grannarna längst bort lovade att hålla koll. och mycket riktigt så stod han borta vid mitt igen! han fick en tillsägelse av mina grannar. fick även veta senare av jennifers Mamma att han hade ståt vid mitt och hängt på räcket precis utanför min dörr. han har inget där o göra. alltså gahhhhhhhh tydligen så går han även till sopp rummet och rotar i soppor med fy fan vad äckligt. känns så jävla bra att bo här eller inte! men men

snart är de över snart slipper jag denna skiten. jag hoppas ej han gör om de samt hyresvärden kommer få höra detta i morgon. Shit vad gör man igentligen om det kommer in någon i ens lgh som ej e välkommen hur reagerar man. Jag hade nog blivit vansinnig de är ju ingen som har med mitt hem att göra. Och så har jag ju mina barn här med :/ nej du ush

nu skall jag försöka sova o hoppas ingen försöker öppna dörren i natt igen.

Natti natti

Haha

Ja de e lite kul faktiskt att man får skiten för allt som händer medan andra inte kan se vad deras nära gör. Men lätt att skylla allt på en person nej du de tar jag ej så låter de rinna av mig :P
bättre tider snart ju :) läääännnngggtttaar :)

till något annat nu då ....

dagen har varit kanon för ett litet tag sedan försvann de tunga stenarna jag gått och burit på och även idag. Äntligen kom jag loss. allt går bara framåt :)

och du där uppe där du e som gjorde ditt val idag stanna där med ditt pack ;)

e så glad att Johan finns där :D

Ne nu sova. gött ska de bli tjingeling

Nu va de bra :)

Känns skönt att veta om att man ej kan lita på något människan säger. tänk om människan hade tagit något på allvar någon gång men Ne så är ju inte fallet haha shit. melina är över 6 månader nu och han har träffat henne 2 ggr frivilligt och en gång av att jag åkte upp detta va i början. han har ej träffat henne på typ 5 månader. Hmm fy fan att du ens kan behandla ditt eget kött o blod så. Ush

många tankar
Jag vet att du sover 
känner värmen från din hud 
bara lukten gör mej svag 
men jag vågar inte väcka dej nu 

Jag skulle ge dej 
allting du pekar på
men bara när du inte hör 
vågar jag säga så

 Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor 
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå
blir jag 
utan dina andetag

Min klocka har stannat 
under dina ögonlock 
fladdrar drömmarna förbi 
inuti är du fjäderlätt och vit 

Och utan ett ljud 
mitt hjärta i din hand 
har jag tappat bort mitt språk 
det fastnar i ditt hår 

Jag kan inte ens gå
utan din luft i mina lungor 
jag kan inte ens stå
när du inte ser på
och genomskinlig grå de
blir jag 
utan dina andetag

Vad vore jag 
utan dina andetag

fullt med tankar i huvudet som jag puttar bort varje dag får la se hur de går

Jaha

lillan vaknade 10 i 7 i morse med världens skrik ush de skär i hjärtat att de e jobbigt med hostan o så för henne önskar jag kunde tagit de själv. Hon fick mat sedan somnade hon om breve mig. kl 9 körde jag lunisen till dagis och nu snart skall jag väcka melina och åka till bvc läkaren skall kolla idag får se om dem lyssnar men som vanligt gör dem nog inte de.

lillan och jag e förkylda som tusan medan luna och Johan klarat sig bra undan än så länge.

Ne nu ska jag in och väcka melina o klä på henne o så :)

ha en bra dag

Haha ja de e ju så skrattretande

De e ett jävla väntande pga att människan ej kan ta sitt förnuft till fånga utan man ska bara sitta och vänta en massa. visst de är väl ingen förlust direkt men människan är ju för fan pinsam. Ne ush säger jag bara men nu tar man och väntar lite till :)

Ja vad säger man

De har gått ett tag och ändå hör människan ej av sig jaja..

I morgon är de läkaren med melina får vi se hur allt går sedan e de andra grejer med luna på efter middagen.

sov gott Hej hej

RSS 2.0