Jaha

Ja vad ska man säga turbon är ur plocka ur Saaben och i morgon sätts de i en ny :P sedan när Saaben e okej så e de bara att ge sig på Volvon :) segt men så de är :) 

Nästa helg är de dop för melina :) underbart ju :P 
 
Luna är så duktig hon håller rent i sitt rum nu :) duktig tjej :) hon e så go luna, och melina och luna kommer så bra överens :) mina duktiga flickor vad jag älskar dem :) 

Melina har kommit på massa konstiga ljud nu hihi :P de går snabbt :) 

Ne nu ska jag sova hej hej 

Jag älskar mina älsklingar

Ja det kan jag lova att jag gör :) 


Min älskade pojk och min minsta älskade dotter :) <3 Mina 2 älskade vackra döttrar så underbara är så glad över att ha er :)Ja vad ska man säga världens underbaraste döttrar och världens underbaraste pojkvän älskar er massor mina 3 hjärtan :)

<3 LUNA<3 
<3MELINA<3
<3JOHAN<3

----------------------

Nu på måndag blir de att åka en liten sväng får se om de blir som jag vill det är bara att hoppas på de :) 

Får fixa med annat luna är hos sin pappa, melina sover så gott hon somnar allt tidigare och tidigare :) men hon är vaken mera på dagarna min skrattiga tös :) Saknar min underbara Lunis när hon inte är hemma :( men på måndag kommer hon igen träffade henne en sväng idag :) 

Älskar mina barn :)

Nu blir de film med min gubbe :) 

Hej hej 

Stressad

Ja de kan man ju säga att jag e. Dopet är snart och mycket som ska handlas och planeras. Men kommer bli kanon bra :) 

Massa tankar just nu önskar att allt kunde gå rätt till någon gång så de slapp bli som det är på g o bli 

Nu är de bara att vänta

Ja väntan e seg men få se vart allt detta tar vägen jag vet mera den sista januari :/ 

Hatar att vänta men men så e de. 

Har varit på handledare kurs med gubben idag så tråkigt så de finns inte :( men men i nästa vecka ca så ska vi nog kunna börja övnings köra så han få sitt körkort o jag slipper köra hela tiden ska bli gött som tusan  :) ne natti natti 

Svårt att sova

Ja de kan man väl säga massa tankar som snurrar nu. Att de aldrig tar slut vill inte ha dessa tankarna mera jag försöker få bort dem men de går långsamt de svek jag varit med om är inte kul alls inte dem sista och sedan veta att min lilla blir drabbad när hon blir äldre. Nu klarar jag de men jag trodde faktiskt att hon skulle ha en pappa som brydde sig men så fel jag hade. :/ skumt de känns att de ska vara så här en gång till. Jag hade tur när det gäller luna hon har sin pappa iallafall den som verkligen kan kalla sig Lunas pappa :) men Melinas såkallade pappa bryr sig bara om den andra ungen som kom 1,5 månad efter melina :/ hur fan kan man välja bort barn så på de sättet för mig är det helt otroligt :/ 

Ja ja de e bara att skriva ner sina tankar och försöka att bli av med dem så man slipper detta :) 

God natt där ute till er som läser :) 

Så mycket

Ja de finns massor man funderar över men det är igentligen bara att släppa nu när jag kan. Det är inte mitt problem om en människa e så svag så den inte kan säga ifrån till den människan är tillsammans med. Att få höra att man e dum i huvudet och bli slagen i bakhuvudet sedan också att bli ifrån tagen den man igentligen är är det då kärlek ne. Hade jag varit i den människans kläder så hade jag satt ner foten det är inte okej att bli så ner tryckt och spottad på så man inte ens kan säga ifrån. Är det lag på att den man är med ska följa med vart man än går ? Är man klistrade i varandra för att man har ett förhållande? 

Mina värderingar har ändrats en hel del under åren som gått och jag har tagit till mig massor av så väl mina som andras fel. 
Jag har mina underbara barn som jag älskar över allt annat på denna jord. 
Jag har tagit mig dit jag är idag själv visst folk har funnits visat lite åt vilket håll i livet man skall gå. 
Jag har min utbildning den klarade jag helt själv. (Det va många som sa att jag inte skulle klara den men de gjorde jag ändå, folk som trycker ner så är folk som är avundsjuka) 
Jag har en fästman som är helt underbar (trots alla som verkligen lagt vikt i att förstöra de han och jag har men ändå inte lyckats) han finns alltid vid min sida och stöttar mig, jag finns vid hans sida och stöttar honom med. Det är ju de man gör i ett förhållande. 

Nu är det bara en flytt jag vill göra och samla mig och skaffa ett jobb sedan är det bra med det. Jag vill och ska kunna ge mina barn allt jag kan och de är ett mål jag har. 

Ne nu blir det att sova. Detta va bara lite tankar jag behövde få ur mig. 

Så godnatt :) 


Underbart

Ja de kan man lugnt påstå de e massor som reder upp sig för varje dag som går. 

Vi har stor städat hela lgh för att se om de e därför lillan är så dålig hela tiden så får se. I morgon blir de iallafall att ringa barn medecin i Skövde. Ush hon e så liten de skall ej behöva vara så här. Glad är hon iallafall :) 
Luna är så duktigt visst hon trotsar men hon är ändå riktigt duktig :) och vilken underbar stora syster hon är 


Tänk att jag har världens underbaraste barn :) 

Ne nu blir de att sova massor att göra i morgon så de blir nog spännande att få se resultat på allt detta sedan :) 

Kämpa kämpa kämpa :) 

Natti natti Vaken nej då :)

Lunis är vaken och är i full fart :) Den lilla sover men vaknade tidigt i morse och fick mat sedan somnade hon om. Hon sover som bäst när hon sover som hon gör nu hehe 


En gömd bebis hehe :) 

Mina barn är otroliga helt underbara. Jag har haft tur luna va lika lugn när hon va bebis som melina är tror till och med att melina är aningens lugnare :) härligt är de :) 

Ne nu ska jag fixa med annat hej hej 


Älskar dig Johan <3Nu har vi förlovat oss :) love <3 

RSS 2.0