De går undan

Hehe ha krypande går framåt kan man lugnt säga hehe :-)

tror hon går snart med :-)

och 8 tänder nu mammas lilla skrutta hehe

luna kryper runt med henne på golvet nu de e himla liv hehe men skrattar gör dem :-)

ne nu strax gå in i lillstugan och fixa sedan blir de ner o handla och laga mat efter de. :-) tänkte lillan skulle få av min mat idag :-)

sitter och väntar på att sköterska skall ringa tillbaka så man kan få hjälp med lilla så tråkigt när de aldrig blir bra :-/

hepp sätta fart nu då Hej hej :-)

dagen då ja

Ja gick upp och fixade med lillan bytte gav henne välling med mera :-) sedan så vakna morsan luna och Michelle haha as trötta hela högen :-)

jag och Michelle åkte för hon skulle hinna med tåget dock va de as mycket kö vid tingstads tunneln i gbg så tåget åkte när hon typ stod bredvid de så segt. Så de blev en road trip upp till Örebro och lämna henne hälsa på djuren o så :-)

idag fick jag höra att jag har rätt mycket hat o de kan man väl säga det är inte nådigt :-)

ne nu sova natti natti

dagen

Ja den närmar sig....

Idag fick jag mitt schema :-) e ju ledig nu sedan jobbar jag den 1e juli sedan ledig 3 dagar till :-P underbart ju :-P

haha då kan man vila och kroppen får vila.

gud vad jag e seg nu men vill ändå inte sova :-) men så är de.

på måndag blir de att ringa BVC för något e fel med lillan :-/ fattar inte alls vf de ej går över på henne :-/

idag somna vi gott ihop här kommer en bild innan vi slockna :-Psedan gick luna runt och hällde salt på mördar sniglarna
ja så kan de vara nu nedräkning.

känns skönt ändå allt inte ett ljud jag hört på länge nu och de e gött jag slipper kämpa en massa för saker som ändå aldrig blir av. Men de e så härligt att snart släppt allt bara denna lilla grejen kvar (visst är ingen liten grej men ändå) så kan jag engagera mig åt annat :-)

ne nu ska man väl försöka sova :-) de går lättare och lättare att somna och jag känner mer o mer ro i kroppen :-P

natti natti

Snart snart

Ja då e de bara att böra lasta sista natten idag på cm denna veckan :-)

kör bara gp i morgon sedan ledig 3 dagar och de behövs kan jag lova de känns att man börjat använda musklerna i kroppen igen haha. men e ledig en dag nästa vecka extra pga lite andra saker. usch knyter sig i min mage :-/

På lördag skall jag åka och träffa en häst som man kanske skall hjälpa till med :-) otroligt glad då jag vill komma igång igen :-)

Vallåkra närmar sig de känns och jag vet vad jag skall göra med min älskade bil :-)
har bytt olja och filter
på lördag skall den bes :-)
sedan nästa månad så skall de sättas på lite saker på den :-)


nehe dags att backa intill nu och snart börja lasta :-)

ha de gött :-)

jahopp

Ja nu står man på city mail och funderar lite. :-)

i morgon blir de att byta olja på bilen och filter underbara kollegor som skall hjälpa mig med hylsa till filtret som jag byter på jobbet. :-)

trivs så bra på mitt jobb. Men de e otroligt jobbigt att vara i från mina små.

sitter här i Mölndal och tittar ut hmm

ja nästa vecka skall man upp till tidaholm och sova där över natten sedan blir de skövde på torsdag sedan ner igen till morsan. jag hoppas nu allt går vägen. De e jobbigt som det är och melina förtjänar inte detta min lilla flicka gör framsteg varje dag och är helt underbar. men hon förtjänar inte så här tidigt i livet allt negativt som redan hunnits med.

men mamma finns alltid och skulle aldrig lämna er mina flickor. mamma finns där stötar er och är med er genom allt. Jag är inte som "dem" som lämnat er i sticket. jag har satt er till världen och finns där alltid. mamma älskar er något otroligt mycket <3

jahopp ne ut och ta en cigg och sedan kolla pallarna så får man se hur många de e. :-)

ha en kanon dag för de ska jag längtar hem. Sedan skall jag och melina sova vid lunch :-) brukar vi göra då går vi o lägger oss och sover kanon gott medan luna kollar tv :-)

Hej hej
haha

Ja de e så roligt ibland. Nu står man i Mölndal och väntar på melinas farmor. passade på att åka hit när vi ändå va en sväng i Frölunda :-)

så kul o träffa ulla och sessan :-)

sedan blir de hem och vila en stund. innan lång natt på jobbet.

hehe melina sitter här i bak i bilen och tjatar haha så go. luna är också med. och hon o sessan e ju så bra kompisar så blir roligt :-)

ne nu får jag allt vänta lite skall ta o ringa henne så får vi se vart hon tog vägen :-)

måste bara skriva de att folk folk folk jag tror jag skrattar så jag nästan gråter de e så otroligt roligt. haha kul att se hur folk beter sig hur kan dem ens med att leva med sig själva när dem gör så haha ja du de e ju som de e.

Ne nu skall jag ringa Hej hej
godnatt

Ja de säger jag nu efter en kort jobb natt :-) imorgon e de värre då går jag inte av förens ca 08.30.

mina båda godingar sover så gott nu. och de ska jag med göra. luna kommer komma in när hon vaknat och mysa gud vad jag saknat henne.

Ne e trött och måste sova om man skall orka med natten som kommer :-)

natti natti


Sitter i bilen

på färjan över till stenungsund.
längtar efter min lilla och min stora. Men skall hämta min lilla nu sedan Johan sedan åka upp till tidaholm och hämta min stora flicka :-)

så underbart :-)

härligt med havet gud va jag mår bra här nere. I kväll blir de jobb kommer bli segt men de kommer bli bra :-)
kort natt i natt.

nehe nu kan jag ej skriva mera skall av färjan nu :-)
:-)

alla sover jag e vaken. har min lilla sovande här bredvid mig och Johan på hennes andra sida <3
saknar min luna som är hos sin pappa de e otroligt tomt just nu utan henne här :-(

idag ska jag ut med maya o hennes vänner kommer bli super skoj ju :-P

jaha kanske man ska försöka somna om igen då

Hej hej

sova?

Ja de fick jag 2 timmar tills min lilla vaknade och skrek o va jätte ledsen :-( mammas lilla <3

jag ska snart se om jag lyckas somna igen :-)
alla andra sover ju :-)

jag e så glad för mitt liv och mina underbara döttrar <3 jag behöver inte gå runt med ett falskt leende varje dag jag behöver inte känna att jag spelar några spel. för de står andra för så bra. Jag vet mycket har gått snett de sista men jag har rest mig upp och är starkare än någonsin. att försöka sätta sig över mig funkar inte. jag e stark. Jag jobbar tar hand om mina barn jag ger dem kärlek närhet och allt som dom behöver. Men när folk kommer o tror att dem e bättre så tycker jag dem skall rannsaka sig själva. visst jag e inte perfekt men vill inte vara det Heller. jag står där och finns där för mina barn mina nära och kära.

en sak folk inte verkar tro och det är att jag och min kille inte pratar med varandra men de gör vi och jag hatar när folk drar in mina barn i något dem inte har en aning om.

Nu va de sagt med och med detta önskar jag alla en glad midsommar :-)

Hej hej

jaha

Då e man i Tidaholm skall lämna luna kl 12 till sin pappa :-(

sedan blir de ner till Göteborg igen och fira midsommar med gubben melina och mamma. på lördag ska jag iväg med maya o hennes vänner :-)

skönt att vara lite ledig nu :-)

ne nu röka upp sedan kolla tv och bara vara

ha de gött :-)

fullkorn m.m

Ja de e något melina inte kommer få på länge varken gröt eller välling usch va hon reagerade mot de mammas lilla skrutta.

sedan har jag gått ner i vikt nu så nu äntligen är jag nere på 2 siffrigt :-) weiiii va härligt det är.

De märks att jag mår bättre och orkar mera.

nu 2 timmar kvar tills jag ska åka och jobba. segt men de går bra ändå sista dagen sedan går jag av och har 3 dagar ledigt :-)

massa mys med mina goa tjejer iallafall i morgon luna ska till sin pappa i helgen :-( vill ha henne med mig ju :-(

ne nu skall jag lägga flickorna snart

skriver senare Hej hej :-)

åh vad glad jag e :-)

Fick ett samtal i dag där jag fick tid och dag :-) så snart snart snart kan jag och melina lägga den bakom oss :-) de kommer blir så fantastiskt skönt. :-) att se den människan ladda upp bilder på enbart sitt andra barn med aldrig på melina de säger en hel del. att bara vara med sitt andra barn och inte sitt första de e ju patetiskt. någon som gör så gör ju bara bort sig. Men jag ska lära melina om vett och etikett och inte hålla på att ljuga som du gör. Jag skall lära henne att rå om människor i hennes närhet jag skall lära henne allt de dära som du inte är! medkänsla omtanke och respekt. de e något du borde visa melina dock e de svårt för dig när du inte får visa henne de. Det är iallafall va du sagt att du ej får träffa melina de berättade du ju där i Mullsjö sist du träffa melina och mig. och hur dåligt du mådde. de berättade du även när du kom upp på helgen och ville ha avtryck till tatuering. men de e de jag säger du e full med lögner och nu har du väl inte sagt sanningen än om att du varit och träffat melina 2 ggr under dem veckan du hade dragit. du e så falsk så de e otroligt. Du lovade att du skulle skärpa dig att de inte skulle bli på samma sätt när du gick tillbaka till henne utan att hon fick ta att du träffa melina. men oj så fel allt blev.

Jag hoppas du J är nöjd att ha fått bort melinas pappa i från henne (det är iallafall vad han säger)

och du D jag tar inte vad som helst de ska du ha klart för dig. melina rör du inte mera nu du har gjort bort dig. va e de o stanna hos en brud som nekar dig att träffa ditt egna barn??? haha jaja så e de la. man skiter tydligen i sitt egna kött och blod. nu skall jag göra det du aldrig gör och de e att ta hand om min lilla.jag skall bara prata med chefen så jag får ledigt den dagen om jag nu inte redan e de.

Jag kommer må så bra efter detta för då borde allt vara klart eller att man får någon rätsida på allt.


Jag blir så trött bara men bloggen kommer jag snart låsa. och jag kommer ha lösen eller så kommer jag ej skriva mera :-)

orka med...

Ne nu göra annat Hej

dagen :-)

Jag vaknade satte mig ute en sväng gav melina mat och sedan tog jag med mig henne in och badade i badkaret o va hon plaskade hehe :-) roligt hade hon.

luna har kollat film idag och badat i poolen :-) redig tös de.

tog sedan nu i kväll med mig melina in för att få henne och somna lite grinigt har de allt varit i dag ändå båda ungarna har varit sura :-/

men melina somnade i min famn till Slut och nu sover dem båda två mina hjärtanhehe massa mys ändåne nu göra sig i ordning för en lång natt på jobbet för idag e de cm.

Hej på er kanske skriver i natt beror på om jag inte sätter mig och sover när jag har rast. Hej hej

hejsan hoppsan

slutade tidigare än vad jag trodde allt gick jätte smidigt och bra.

va hemma vid typ kvart i 3 :-)

nu ligger man i sängen och skall sova tänkte jag i morgon natt e en hemsk natt då e de cm efter gp. men gött ändå :-)

melina somnade på mig igår innan jag åkte hon e så go. <3

luna sprang runt och kramades innan och sa hej då mamma :-) mys unge <3

ne nu e d dags att sova behöver all sömn jag kan få nu.

natti natti alla nyfikna :-)

Då va man

på g och lämna gubben. gött att få umgås med honom lite mera nu.

De tyckte mina flickor med :-)hehe <3melina står upp och tittar på luna som badar i poolen :-)

ne i kväll e de jobb igen.

Kom och tänka på en sak som jag fått höra en människa sa när den såg va melina kan. "hur kan han vilja missa allt detta" och jag håller med de e ju hemskt :-/

ja ja sådant som e med folk som beter sig. konstigt nog

ne skriver i natt när jag står och väntar :-)

underbar dag

Ja idag när man vakna så kom madde och tompa med barnen :-)

så kul dem haft :-)

melina har också fått bada ute för första gången hehe och hon satte sig ner med blöja o allt och plaskade haha

här kommer bilderluna maja och Molly <3melina och faster <3 första badet ute dock i en pool men snart blir de att bada ute i en sjö hade jag tänkt :-)

underbar dag detta :-)
nu har dem åkt efter massa skoj :-) snart får vi åka ner och vi pratade om att åka till stranden och bada med ungarna :-)
kul som tusan

underbart att melina har kontakt med hela sin familj hehe :-)

ne nu skall jag vila melina somnade direkt jag la henne i hennes säng hon gillar den sängen jag köpte hehe..

Ne nu Hej så länge så hörs vi en annan dag

Då sitter man här

och väntar :-) gubben e med så kul så får han se vad jag gör. Men i natt e de ingen lång natt som tur e :-)

barna e hos mamma och sover och i morgon får vi besök :-)

gud vad kul ne jag tar och skriver en sväng senare jobbet kallar Hej hej

Nu åker vi

Fick med mig johan ner över helgen med :-)

här kommer ett kort på melina i full fart heheoch min stora e med på bild äntligen :-)


haha :-P

ne nu skall jag köra Hej hej

Nu snart

Blir de att åka ner till mamma igen för jobb i natt som tur e så e de kort natt.
Jag längtar till juli ska bli så kul att se va den lönen blir 😜

så snart åker jag o barna från johan och förhoppningsvis så får melina träffa sina 2 kusiner i helgen med :-)

jag skall även färdig ställa mycket i lillstugan så jag snart kan inreda där inne och få i ordning.

hepp va de något mera.

haha ja som vanligt jag har vunnit en sak till sedan slipper jag ha mina tankar åt ditt håll din luffare. haha shit garvar ihjäl mig du e så patetisk ;-)

ne nu skall jag mysa med MIN lilla dotter

:-)melina myser hehemissade att lägga upp kort.

Och nu för tiden så får man ej luna på kort för hon ej vill vara med :-( får se till att övertala henne så jag får massa kort på henne annars får jag stänga av ljudet på tel så hon ej hör haha..

Ne vila va de Hej hej

jahopp då

Åkte man på o jobba blev inringd. så åkte från tidaholm vid 21. nu sitter jag o väntar på att få CM (city mail ). myste med min lilla dotter förut va så trött så ögonen gick i kors men min älskling lät mig sova så jag blev piggare :-)
nu har melina lärt sig stå upp i spjälsängen hehe :-) men de gick nog inte som hon tänkt sig för hon trilla :-(
sedan har hon fått sin 6e tand nu :-)

luna va på bowling med dagis igår idag vet jag ej va dem skall göra. sedan när vi kom hem till Johan så gick hon ut sedan kom hon upp med Jennifers lillasyster och frågade om hon fick gå med Viktoria till henne o de fick hon men sedan ringde telefonen. så de blev att åka ner hit.

saknar mina troll något otroligt. men men inte många timmar kvar innan jag e uppe igen.

Ne nu vila lite så får man se va familjen hittar på i morgon. :-) tur johan finns :-D en jätte bra förebild är han för mina flickor.

och nu kommer de igen de e inte de på pappret som har någon betydelse utan de e den i verkligheten som bryr sig och finns där :-) Tack Johan du e underbar som finns där för mig melina och luna. så go med barnen så det finns inte <3

nu säger jag detta en gång TILL!!!! MINA BARN ÄR MITT ALLT DRABBA INTE DEM FÖR NÅGOT. SKADA MAN DEM PÅ NÅGOT SÄTT SÅ SKADAR MAN MIG!!!!!


älskar dig Johan <3

älskar er mina flickor Luna och Melina <3
migrän

Jo de fick jag ett kraftigt anfall visste dock inte innan att de va de 1177 misstänkte stroke usch säger jag bara och så sa dem att antingen så fixar du någon som kör dig in nu eller så ringer du 112 så du får dit en ambulans :-(

camilla körde in så underbar hon är min vän <3 och Johan tog båda barnen så go han e med dem min älskling . när jag väl kom hem så sov båda två :-)
han e underbar med barna min älskling :-)

sedan när jag nu äntligen fått tabletter för anfallen så åkte vi hem och jag myste med min gulle vovve :-)massa mys med finaste aicha <3

nu natti natti

lång natt/morgon

Men nu skall jag sova några timmar innan jag och melina rullar upp till luna :-) och min andra hälft johan <3 melina kommer bli så glad <3 och jag saknar mitt lilla busfrö så mycket nu är jag snart med henne igen underbara unge vad jag älskar dig <3

ne natti natti

älskar er båda två mina underbara tjejer <3

älskar dig Johan <3
nu

Dags att sova :-)bilen står parkerad när jag vaknar skall den få sig en tvätt igen hihi

underbart detta :-)

jobb de gillas skarpt skall söka lite annat jobb med så får man se om man kan få jobba med exakt de man vill hihi.
verkligen härligt att ha ett jobb.

Ne nu blir de att sova syrran och hennes kille kommer när jag typ går upp sedan skall jag och min lilla till en av hennes gudmödrar och umgås :-)

johan fick bilder på melina idag och så skrev han tillbaka underbar min lilla tös :-) gud vad de värmde <3 känns skönt att veta att han finns där för henne <3

i morgon blir de tidaholm och bara krama min stora tjej massor :-) längtar

ne nu måste jag sova lång natt natten till tisdag så sova får jag allt göra nu så jag orkar :-) 😴 natti natti

japp de va det

Jobb avklarat och träffat syrran och hennes gubbe riktigt kul :-) fan vilken skillnad de e att åka D5 behöver ej tanka hela tiden :-P

e så glad jag slipper alla falska människor har änna rensat bort dem och känns skönt med allt stöd man får och att man får höra hur rätt man gör när man rensat :-P

melina kryper runt massor nu hihi och tand nr 5 har kikat fram :-P mammas lilla flicka <3 glädjen jag kommer se när jag vaknat i morgon är underbar hon blir så fantastiskt glad hehe de e mammas lilla flicka de :-)

luna är hos sin pappa i helgen så tomt utan min stora tjej hon som alltid springer och väcker mig på morgonen när hon märker att jag e hemma från jobbet mammas stora tjej saknar henne massor <3


finns massa tankar som snurrar och en av dem är att de e så otroligt kul att se när folk visar upp en sak men glömmer en annan. Men jag kan lova allt du gör de kommer tillbaks.

ringde rätten äntligen fick dem tag i den där som ej tar sitt ansvar för något och bara ljuger för allt och alla. Så snart får man väl se hur dem går vidare hoppas de snart e avklarat så slipper jag den skiten med de e sista nu min gamle röda diesel är äntligen över skriven på den som köpte den för 1 1/2 år sedan så de va ett problem mindre nu bara ett kvar sedan slipper jag den!!!!


så sant de som står på bilden... och som jag säger de är inte de som står på pappret som har den största betydelsen de e den som finns där... man måste ju vara riktigt skadad om man bara skiter i sitt eget kött och blod tyvärr har jag nu varit med om de 2 ggr med 2 karlar men dem kommer aldrig kunna kalla sig "PAPPA" till mina ungar.
ja jag vet skriver ofta om detta men för mig e de bara något man inte gör sätter man ett barn till världen så får man ta mig fan ta sitt ansvar med. men många som inte ser det så tydligen och brudar till karlarna som hindrar eller ska vara med eller i närheten då kommer min fråga va FAN har du/ni med MINA barn att göra vad jag vet så e de jag som legat på förlossningen ingen annan!!!

Finns alltså bara en slutsats av detta och de e att jag tar hand om mina barn själv jag e van :-P ingen skall komma o säga att jag hindrat något för de har jag ej men från och med nu så e de stopp mitt liv e så jävla mycket bättre nu. Jag slipper kämpa om att den skall träffa hit o dit ingen idé när han har en brud som styr allt i hans liv. usch svagare människa får man leta efter. din dröm min verklighet.

känns de bra att läsa hoppas de för jag njuter varje sec med att ha mina barn nära mig. tänk om jag gjort så nej fy fan finns inte ens i min värld. mina barn ÄR MITT ALLT. byter ej bort dem mot något och hade en kille ej accepterat mina barn så hade han kunnat dra åt helvete de e bara låga människor som gör så!!!

oj de va långt detta inlägget dags o lägga sig och sova.

jag bryr mig om mina barn och mina nära o kära. men gör mig illa så gör ni mina barn illa. gör ni mina barn illa så gör ni mig illa och då jävlar!!!!!natti natti

// TheDevil

på g igen

Ja nu e jag på g till mamma igen dags för å jobba :-)

tråkigt att lämna gubben och lämna luna till sin pappa :-( men e snart uppe igenhehe <3familj <3min bil ;-) <3

Nu är man och

väntar på att kunna lossa på sista stället så här sitter jag i Slottsskogen och väntar härligt e de. Så nu skall jag ta mig en kopp kaffe och en cigg och vänta tills kl 5 i 7 :-)

idag blir de att åka till tidaholm och hämta bilen skall även träffa min älskling och vännerna och sova där. e "ledig" typ natten tills i morgon så får passa på :-)

hepp till er som nyss gått upp God morgon :-) jag e klar vid 8 då åker jag hem o tar natten :-) ha de gött Hej hej

sitter

och tar de lugnt :-)
idag skall jag köra själv. tror jag vet hur allt skall vara men de löser sig :-) först e de gp huset sedan e de city mail.
kämpigt är de men de klarar jag allt.

Nu har jag ätit frukost o skall strax in i duschen. men innan de skall jag mysa med mina underbara barn :-)

nervöst idag e de men känner mig ändå väldigt säker på va de e jag ska göra :-)
i morgon jag ledig med betalt känns gött att få lite tid med barnen och åka o hämta bilen skall sova hos gubben en natt :-P gud vad jag längtar efter honom de gör nog barna med hehe melina kommer ju vara så glad när hon ser johan igen :-)

ne nu har jag ej tid att sitta med telefonen mera måste umgås här innan de e jobb igen :-)

skriver senare när jag har en rast

Hej så länge :-P

jaha

Ja då sitter man här och väntar på bilen man skall ha för nästa uppdrag. Oftast har man samma bil men inte nu tydligen.

vill hem till mina tjejer nu saknar dem massor när jag e i väg på jobbet mest underbara som finns är att komma hem o båda två blir super glada. brukar ta melina o lägga mig bredvid henne :-) så brukar vi somna ihop. :-P då sover hon ca 1 timme till efter frukosten :-D

jaha nu e de bara några timmar kvar innan man får åka hem till småttingarna hoppas nu luna inte vaknar så tidigt då har jag ju båda bredvid mig :-)

hepp vad ska man göra nu då :-S
sitta o bara sega.
jaja
skriver mera senare när jag vaknat :-)

Hej hej

Nu så

Är de dags o gå upp o klä på sig för andra ordentliga dagen på jobbet :-)

de e kämpigt i början nu visade de ju sig att de va mera än jag trodde haha men de e bara bra för barnens skull och min...
måste baradu e min igen gud så jag saknat dig min älskade d5a. nu skall du o jag dra många mil på vägarna tillsammans men nu är du min på pappret med :-) tur man fick sålt den andra så jag äntligen kunde köpa bilen :-)massor som går framåt nu jag kämpar allt. och de kommer bli så bra till Slut :-)

melina fick träffa sina kusiner noella molly och maja igår och farmor och faster ninni riktigt kul :-)

ne nu måste jag göra mig i ordning samt fixa med lite käk slutar ju inte förens 8 i morgon bitti typ :-)

lite kul

melina tittar på sin farmor o sessan vaktar lillan hehe :-)kul hos farmor ju hihi

härligt

Ja de e de allt ringde jobbet och nu har jag sommar vik så nu har jag jobb. passade på att åka ner till melinas farmor en sväng idag. härligt :-)

sedan skriva papper på bilen och så :-P

ne jag får allt vara lite social nu mot melinas farmor så gött o se henne igen va längesedan nu. men nu blir de oftare när jag bor här nere :-P

ha de gött

Gött e de :-)

Ja idag lämnade jag bilen nu väntar jag bara på ägaren till den andra bilen skall komma hem så jag kan betala och skriva under papper :-)

underbar dag idag lillasyster o hennes kille har varit här och firat min stora tjej som blev 6 år i måndags vi har grillat och haft super kul :-) melina och tobbe hade nog as kul haha melina hoppade då gjorde tobbe så tillbaka o hon stanna till tittade på honom och skratta och så höll det på haha

på måndag skall jag ringa och kolla när jag får schema och så :-P gött e de verkligen :-)

ne nu kanske sova och i morgon ska man till mormor.

Jag har konstaterat hur bra de va o släppa och bara skita i saker för de händer inga under ändå och jag har mera energi till annat underbart detta och så skall de förbli ha de gött nu Hej hej

RSS 2.0