hej

Ja nu e man hos melinas farmor o precis ätit mat :-) ninni noella tompa madde Maja och Molly är också här :-) trevligt är de nu ska vi strax äta tårta.

kläder har melina fått och en fin rosa overall hehe :-)

idag tog jag även klivet som jag skulle göra :-) känns bra stenen är borta liksom :-) det är sorgligt men ändå så kan jag ej hänga upp mig på saker så nu släppte jag de och väljer att gå åt andra hållet slippa tjata slippa undra slippa alla förhoppningar. chanserna tog liksom bara Slut så nu e de spärrat o klart :-)

ne nu in o fixa med fikat innan jag o lillan skall åka hem :-)

underbar kväll/ natt också Tack alla inblandade :-P

Hej hej :-)

lördagen :-)

Ja idag kom mamma carro o tobbe Marcus o pappa på besök camilla kom ner igår :-)

härligt att fira lillan hehe :-)

denna fick hon av mig plus 2 saker till :-Phär e tårtan :-)och här e en bild på när hon äter av sin tårta hihi


massor mera fick hon men de laddar jag upp e annan dag i morgon är de kalas igen fast nere hos hennes farmor.

nu är man på g till melinas ena faster o lämna melina sedan blir de krogen :-PHej hej :-)

Underbart :-)


Melina är nu ett år :-) underbara unge blir kalas för henne när man vaknar även på söndag :-)

ne jag e seg nu har varit mycket idag så blir inte mycket skrivande.

nu blir de sons en sväng som jag väntat på att de skulle komma ut weiiii :-) natti natti

pustar ut

Idag har vi stor handlat gött o ha massa mat köpte även en present till melina men de lär bli fler hehe

nu ska vi bara packa upp i lgh all mat :-)

sedan blir de att dammsuga lite och plocka i morgon skall man ju upp till tidaholm så måste plocka en del idag :-)

luna ska in i duschen och sedan skall hon till nattis igen. jobbigt o ha henne där men måste ju :-( melina skall börja skolas in på måndag. blir kämpigt ett litet tag till.

Ne nu ska jag o älsklingen fixa e typ hemma :-)

Hej hej :-)

jahopp

Sitter i mölndal och väntar på att få lasta nu :-)

sedan blir de hem med min älskling och sova :-) längtar tills jag e i hans famn o känner hans närhet <3på fredag ska jag lämna luna i Tidaholm hon hade önskemål vilken bil vi skulle åka upp i o denna blev de :-)asså jag vet att jag kan störa mig på massor som hänt och händer men de e sådan jag e. men jag har tålamod till en viss gräns. :-) långt tålamod med uppenbarligen vilket är otroligt :-)

men de finns kraft i mig nu kraft att sätta stopp för denna leken kraft att kunna med att ordentligt sätta ner foten och verkligen visa att jag e ta mig fan bättre vilket jag redan visat jag kan ge en person chanser på chanser men till Slut stoppas jag av mig själv som säger va fan håller jag på med ???!!!! det har redan kommit dit va de gäller vissa saker. Ne nu e de dags att vara posetiv :-)

jag o älsklingen skall åka o handla i morgon skall även köpa en bobby car till melina i present en rosa får de bli hehe
jag o mitt rosa jag vet :-P men får ej nog :-D skall även köpa gympa skor till luna :-)

ne nu skall jag bara sitta o pausa en stund innan city mail börjar :-)

Hej så länge

otur men ändå tur

Ja bättre kunde jag ej förklara de :-)

fick vara att jag va gravid med luna när jag va 19 år. Hennes pappa hade lovat mig guld o gröna skogar men höll inte ett skit av de. träffade Jonas i mars 08 och han kom att bli hennes pappa. lunas biologiska träffade luna tills hon va 6 månader men struntade sedan i de men tur är så har Jonas funnits där och luna älskar honom och hela hans familj likväl som dem älskar henne.

vad de gäller melina så vid jul förlovade jag mig med hennes pappa och då bestämde vi oss för att skaffa barn de dröjde ju inte länge innan de visade sig att jag va gravid några dagar efter nyår bara :-) men de som hände va att jag åter igen blev själv med massa löften och förhoppningar. han va iaf med på 1 ultraljud av 5 st så första va han med på. Sedan va hon planerad på samma dag som hans födelsedag men hörde inte ett ljud den 24 sep. den 26e är hon född. han har träffat henne 5 ggr. nu fyller hon 1 år på fredag och han behagar varken att svara i tel eller på sms om han kommer ner. Detta är ett stort problem för mig att de varit massa lovande och att han bryr sig om den andra ungen men inte melina
han har till och med velat träffa ett barn han va plast pappa till men inte bryr han sig om sitt egna kött o blod. jag har satt min gräns med att den han e med o den ungen inte skall vara i närheten av mitt barn pga orsaker som är förståeliga men ändå försöker han tänja på gränserna. jag har erbjudit honom att ha melina hos sin mamma varannan helg inte ens de passar. kommer han nu inte till helgen så får det vara så att ha sådant tålamod som jag haft är för mig ett under men någonstans tar det stopp. hade det inte varit för mig så hade hon ej haft kontakt med hans sida av familjen. Men det är bara att ta de. mitt liv stabiliseras varje dag nu så kraften att faktiskt efter helgen skita i det finns där. De tråkiga är att det är ett litet barn han drabbar eller att de e så att han ej får träffa henne pga jag säger nej till den han e med. men då e de han som får sätta ner foten om han bryr sig om melina. jag hade inte stannat om någon hindrat mig från mitt barn. Men e man inte stark nog så klarar man nog inte de.

Ne nu ser jag fram emot helgen min stora ska till sin pappa och min lilla ska till sin ena faster lördag till söndag :-) på fredag lördag och söndag så e de kalas för lilltjejen :-) massor att göra o på lördag kväll skall jag och killen samt vänner ut :-)

ne nu ska jag fortsätta jobba gött att ha ett jobb :-P

Hej hej :-)

blandat

Ja de e en stund emellan som jag skriver men nu kommer ett inlägg iallafall :-)

massor som händer iallafall :-)

jobbet går kanon dock har jag varit hemma en dag med melina och sedan hemma för att jag själv va sjuk :-/
melina är fortfarande inte hundra. vaknade igår natt och vägrade somna tog upp henne la henne mot mig igen då somnade hon gott. de hade jag gjort ca 3 ggr den dagen o hon somna varje gång mammas lilla hjärta <3 luna har varit dålig hon med men ej lika kraftigt vilket är tur de. I helgen har hon varit hos sin pappa och busat :-) när jag hämtade henne i söndags gud vad underbart de va att få hem mitt stora hjärta <3 nu är hon på nattis jag hoppas de går bra men dem har ej ringt mig så de går nog bra. <3

snart fyller melina 1 år :-) snart är de 1 år sedan jag va inne på förlossningen :-)

ord hon kan nu

mamma
bappe= nappen
öjjaa = blöja
titta de = titta där

kisse = katt


finns säkert massor av mera men de finns hemma :-)

ja vad ska man säga äntligen har man de bra med en karl som finns där alltid och som jag trivs otroligt bra med. 2 underbara barn ett jobb och själv klart boende :-)

I LOVE MY LIFE <3

my kids my rules ;-)

ne nu sitter man på jobbet skall sätta mig i lastbilen strax o sova. :-)

ha de gott folket

jupp

Då sitter man i Borås o väntar på att komma ner till gbg igen :-)

längtar efter min bil nu. förhoppningsvis blir den klar på verkstaden i morgon. bara att vänta och se glad ut :-) men blir ett kärt återseende när den e hos mig igen. änna segt o köra golf 3 diesel nu haha.

mycket händer och det är till det positiva jag har tagit ett kraftigt tag i mitt liv och jag är oerhört lycklig. kunde inte blivit bättre än va det är just nu lite små saker som skall komma på plats men de gör det nog mycket snart :-)

mina barn mår kanon bra luna har börjat skolan och melina börjar snart dagis båda mina små skall börja på nattis. tur att de finns :-)

har även nu jobb är inte längre sommar vikarie utan dem ville ha mig kvar :-)

oerhört glad att jag tog chansen när jag blev erbjuden den. lägger nu allt dåligt gammalt skit bakom mig och kör på att få ett underbart liv med min lilla familj :-)

jag kommer klara allt de jag vill uppnå och de är inte mycket kvar kan jag säga bästa jag gjort va att ta jobbet och flytta ifrån den äckliga hålan :-)

så till alla er som inte trodde de ni kan dra något gammalt över er. :-)

stort tack till er som trodde på mig det är guld värt <3

så är de nu ska man jobba vidare :-P
RSS 2.0