Jaha. .

... det kom ju lägligt

Feber och öron ont gahhh panik på sådant. Men de e ju så nu när luna börjat ny skola och melina nytt dagis usch säger jag bara.. 

Har åkt med på min nya linje 2 nätter nu. Dock natten till lördag fick jag åka o hämta en kollega i vara då Jobb bilen gick sönder där så körde aldrig Aftonbladet. 

Men idag gjorde jag och den verkade rätt soft den linjen :-P 

Ska bli gött o köra 7 och sedan va ledig 7 :-) 

Ja så e de nu är det bara att hoppas att man ej blir för dålig och att lillan klarar sig men men jocke e ju hemma så de e ju bara för mig o jobba denna veckan som kommer med början i morgon :-) 

Luna klarar sig typ alltid ifrån sjukor de e så skönt att min stora prinsessa slipper :-) 

Nej nu blir de tv har bara sovit typ 4 timmar sedan jobbet och upp tidigt i morgon så lär ju somna snart hehe och mina båda små la jag 10 över 8 och dem slockna båda två direkt så duktiga är dem båda 2 och sover hela nätterna :-) ha de bäst nu 
Ja så va de

Slut på friden :-)

Dags o börja med en helt ny linje denna helgen o lära sig inget mer lastbils körande. 

Nu e de b bil som gäller. Och just idag spelas stiftelsen i bilen fick sådan lust att bata dra igång de på sporifyen :-) 

Ja vad säger man mer timmar och trevligare körning :-) 

Barnen är hos min älskade mor som hjälpte mig nu när jag e tvungen att lära mig allt detta :-) tur man är lätt lärd :-P 
Gubben jobbar ju denna veckan går av måndag morgon på måndag kväll går jag på då är de han som har kidzen :-) 
Känns så bra att kunna kompromissa så :-)

Sedan vi flytta så har jag fått upp kontakten med några gamla vänner vilket känns helt underbart. Folk som känner mig och som valt att inte försvinna. Folk som ställer upp o finns. 
Det är guld värt i mina ögon :-) 

Idag åkte jag o tjejkompisen med barnen o badade dem tyckte de va jätte kul 😊 melina hade kul men började frysa väldigt fort så va o gå upp efter ca 15 min och sitta i solen med handduk :-) men luna va i ett bra tag o simmade duktig är hon min stora tjej 😁

Ska bli kul o se hur denna natten blir gick upp 7 i morse och nu ska man jobba till ca 09. 😉  

Nej nu säger jag Hejdå för idag hehe 
fullt upp :-)

Ja det har man allt haft. Kära bulan e ju vacker nu äntligen :-) och Vallåkra va som vanligt underbart :-) 

Jocke försökte smita förbi och ställa sig bland dem andra men dem som jobbade på vallåkra missade inte merchan och fick ställa sig bland utställnings merchorna hehe :-P  


nu annat

Luna har nu börjat ettan mammas stora flicka 😍

Och melina skolas nu in på dagis som ligger på samma ställe som lunas skola :-P 

Lgh börjar bli bättre o bättre :-) 

Ne vad ska man säga mera dags o sova för i morgon börjar jobb och en helt ny linje att lära sig.  Ska jobba 7 nätter ledig 7 nätter hädanefter men i helgen åker jag med o lär mig och min goa mamma ska ha barnen :-) sedan varannan vecka så tar jocke hand om barnen på morgonen då jag jobbar när dem ska till dagis o skola. Och sedan hämtar dem med och de gör ju absolut inget då han e så underbar med barnen :-) 

Skall skriva en lista med om vem som får hämta o de e ju 4 personer inga andra skönt att man kan spärra folk :-) känns så säkert då :-) och dem vet jag att barnen e trygga med 😉

Tur jag har min älskade mor hon ställer upp när man väl behöver o när det är panik guld värt. 

Sedan har jag andrea som ställde upp med att ha melina under Vallåkra :-) också så guld värt.

Och jocke min älskade man älskar dig o barnen massor ska du veta ni är mitt hjärta o mitt liv 😍😙❤💋


Natti natti 
Gött e de

Jo

2 hundar hemma nu. En jag passar o så våran :-) 

Full rulle nästan hela tiden :-) 
Här e ett av tillfällena då de ej va full rulle haha 


Nu sover melina middag vilket hon behöver och hon älskar verkligen o sova mitt på dagen sedan blir det mat för hennes del :-) 


Saknar min stora tjej massor men hon e hos sin pappa nu hon har kul iallafall men de e otroligt tomt <3 

Idag blir de stor röj igen då gubben börjar senare än vad han brukar :-D 

För hoppning vis så e vi i ordning innan helgen e Slut äntligen :-) 

Ne jag ska passa på o vila nu Hej på er så länge 


Så kul

Ja dagen har varit händelse rik. 

Först vakna sedan åkte man o träffa en väldigt gammal vän hon e fantastisk :-) 

Så underbart kul sedan hem o röja hon följde med o hjälpte till som den ängeln hon är :-) 

La melina för hon va kanon trött dock när hon väl somna så kolla jag klockan o de va lite väl sent så de blev en vända i bilen med barnen o tjej kompisen barnen somnade och vi träffade några en sväng en människa jag känna i några år :-) Medans hon kände dom andra 2. 

Så underbart härligt det är o börja komma tillbaka efter allt helvete man gått igenom det bästa är de att jag har mina 2 små flickor som hållt mig flytande i allt detta. Dem är allt för mig mina älskade änglar :-) 

I natt kommer man somna med ett leende på läpparna :-) 


Luna så glad åker med mig i lastbilen när vi flytta :-)
Melina fick sitta en sväng i mitt knä i lastbilen när jag hade parkerat den på orust.

Natti natti 

underbart

Ja nu när flytten e klar så e de fantastiskt skönt. 

Luna somnar nästintill direkt i sitt nya rum tror hon trivs väldigt bra mammas stora flicka :-) 

Melina som aldrig haft eget rum hade svårt den första natten hon vaknade och va så ledsen så hon fick komma upp till mig och jocke och sova och självklart så la hon sig hos jocke o myste tills hon somnade hon fick sova hela natten hos oss :-) 

Dagen efter så fortsatte vi självklart med lgh sedan la jag melina för att hon skulle sova middag under tiden då så fick luna fart haha hon skrattade som tusan och jocke med massa bus haha 


Känns så bra att familjen nu är helt komplett och vi har en stor bra lgh :-) 

Ja de går framåt men rensat massor har en dvd film tex som ett ex lämnat som åker i soporna i morgon jag menar vf ska jag ha hans grejer liksom som han aldrig hämtar. Och han hämtar de ju inte pga att han ej får åka och träffa sitt kött o blod. Men jag vet iallafall att blodsband inte e de viktigaste. 

Säger som jag brukar säga det står ett namn på ett papper Men de krävs fan så mycket mera än de för att få kalla sig pappa.

Skall man kalla sig pappa så får man se till att finnas där med som en faders figur. 
Jag hatar när folk som står som pappa på ett papper e stolta när dem ej finns där för sitt/sina barn. 

Jag har gått igenom nästan samma visa 2 ggr och vill ni veta det positiva i det hela 

Nr1. Mina barn älskar mig mest i hela världen
Nr2. Jag får se allt dem gör o säger och lär sig
Nr3. Det är inte mig dem kommer skälla ut när dem blir äldre om att inte finnas med mera.
Nr4. Jag har full koll på dem vet vart dem.är och vad dem gör
Nr5. Jag slipper ha folk jag ogillar i närheten av mina älskade barn. 

Det finns massa mera punkter jag kan skriva men tänker ej göra de. 

Visst att jag önskat att dem hade riktiga män som pappor men de finns inget jag kan göra något åt de. Ja jag önskar de va en riktig man jag valde att skaffa barn med men tyvärr va ingen av dem det. 

Jag kommer aldrig någonsin ångra mina barn men däremot så kommer jag alltid ogilla deras fäder efter deras sätt att behandla mina barn på. 


Vad det nu än är som håller just dig tillbaka (vilket jag redan vet va de e för de sa du ett antal gånger till mig) så tycker jag du borde ta dig i kragen och inse att du bara inte kan klampa in i hennes liv sedan när du tycker att det passar. Det är faktiskt så att du valde att hålla dig borta bara för att någon inte accepterar att du åker själv och träffar ditt kött o blod för att mamman kommer va där. SJÄLVKLART är jag närvarande när det gäller mitt barn. Vad vore jag för mamma om jag bara släppte iväg mitt barn till en vilt främmande människa som du e för henne. 

Ja detta e något som retar mig något otroligt för i mitt huvud så kommer jag aldrig fatta varför man aldrig tar sitt ansvar o hur man bara kan skita i det. 

Men ju längre tiden går desto mindre stör jag mig och ju mera försvinner de tankarna om vilket jävla svin du är mot ditt kött o blod och tankar som å vad glad jag e för att du gav mig denna dottern och sedan håller dig borta. Det ger mig mera än att störa mig på dig. För trots att jag ser dig grymt mycket i hennes utseende så är det jag som kommer få uppfostra henne och se henne växa upp. Vill du veta en sak ? Hon är duktig hon pratar som fan och tydligt också. Hon sjunger och de också tydligt och även en hel del ord på engelska. Det missar DU inte jag ;-) 

Något samvete har du inte Heller tyvärr. Inte ens hör du av dig för att visa den minsta viljan. Men vet du en sak de e otroligt skönt ändå samtidigt som du är en jävligt sorglig person. 

Nej nu dags för mig o sova mina små hjärtan vaknar nog när gubben kommer hem senare när han slutat jobbet natti natti på er :-) 

💖💖Luna💖💖
💖 💖Melina 💖 💖 
💖 💖 joakim💖 💖 

Nu

Äntligen har vi flyttat :-) tjejerna har egna rum och jag o jocke har eget rum :-) 

De va väldigt uppskattat av flickorna det märktes så tydligt. 

Nu har vi hållt på å rensa en massa skit bland annat fick jag slängt en påse från exet som han skulle hämtat men den tar upp plats så nu åkte den. Kan ju inte förvara andras skit hemma :-) 

Så underbart de e att ha ett större hem nu och kunna få plats allihopa :-) 

Ska bli så skönt när allt kommit på plats :-) 

Snart kommer gubben o hämtar oss hos min mamma så jag kan få hem bulan. Fick ju punktering på den igår :-( men som alltid så fixar jag ju grejerna :-) 

nej nu ska jag ge lillan banan hon är inte mätt än så ja haha äter som tusan denna lilla tjejen :-) 

Hej hej 

RSS 2.0