Jobb jobb :-P

Ja nu har man snart jobbat här i 9 månader hihi underbart e de att ha ett jobb o få den där lönen varje månad och slippa leva på minimum de va på tiden :-P

tror min lilla docka börjar bli sjuk igen :-/ hoppas inte de de blir kämpigt igen då :'( <3

luna e förkyld de hördes när jag pratade med henne förut gud va jag saknar henne <3

nu har jag en vända kvar sedan e de ut till city mail o köra de med sedan blir de garaget o hoppas på en cigg med den finaste kille på denna jord. tänk om han bara kunde förstå......

jaja ne nu strax lasta ha de gött :-P

Alltså allvarligt talat nu

Jag avslutade detta i torsdags för jag tänker inte ha mera skit i mitt liv.

att ringa mig en lördag kväll o säga hej de e jag jag e i göteborg och vill träffa melina. jaha öhhh va ??? jag kan ej åka ner men ja kom du i morgon men vi måste komma överens om en tid så hmm o sedan e du själv ? ja jag e här själv. jaha vad bra då kanske de går o prata med dig nu då. men du får komma upp i morgon. ja de kan jag väl göra.

men de där med tiden alltså du ställer till de för mig. *klick* ringer tillbaka får sms jag orkar ej prata nu.

öhhh nehe va e felet på dig liksom.

skickade sms med adressen samt tid då de skulle passa får sedan sms om att han ej va själv o att jag ej kunde dyka upp som gubben i lådan.

haha tror jag vek mig av garv om jag sagt att jag ej kan åka så kan jag inte liksom :-P

väljer att ringa upp han svarar o jag pratar med hon säger till honom att du ej kan komma o ställa krav! att han hållt sig borta så länge o att de e då han som får kämpa får till svar ja men du har 4 timmar a men de tar liksom 1 timma ner 1 timma hem. hmm tänker liksom inte stressa :-)

sedan la vi på o jag väljer att ringa tillbaka o frågade honom vad han skulle ha i soppa pengar. eftersom han ej kunde åka pga bensin. haha då får jag till svar ne tänker ej åka. o sedan avbröt mig hela tiden jag bad honom hålla käften o lyssna klart. haha men de tålde han inte han tålde inte att jag va irriterad.

men de jag vet e att melina tar ej skada av de hon vet ej vem han är hon känner inte honom den hon känner e jocke de e hans namn hon säger o de e honom hon tyr sig till o de e jag väldigt glad över. :-) jocke som ej kan mycket om barn e mera en fadersfigur än vad han är. Hon ser upp till joakim och älskar honom så där som bara ett barn kan göra.

varför ska jag släppa in någon i min dotters liv som inte ens kan köra en sträcka för att träffa henne varför ska jag kämpa?

de va liksom inte jag som valde att inte vara med. Jag tillkallades från dig älskar min dotter du o jag satt till världen. Jag finns där för henne i vått o torrt och skulle aldrig svika henne så som du gjort.

Jag vill inte ha mera med dig att göra.

Jag vill inte ha din negativa energi i närheten av mig eller mina barn. Detta är mitt liv mina regler passar ej dem så stick hon vet inte ens vem fan du är o de e du som löst de så bra ;-)

jag klarar mig jag älskar mina barn över allt annat tänk på de innan du öppnar din käft o sedan har jag ett jobb jag sköter o passar de då ej dig att du får åka när jag ska jobba hela natten så fine. men tänk på de de e inte jag som förlorar något de e bara du ;-) jag lever med mina barn jag får se lillan växa upp

men nu e de bra de räcker nu mig stampar du ej på mera ;-)

lycka till men här har du inget mera att hämta.

stanna du med den idioten gör de hahahh

men de e väl sant skit ska skit ha ;-)

jag står på egna ben jag klarar mig själv och behöver ej svika folk ljuga eller bete mig illa jag har dem jag vill i min närhet o du e ej en av dem :-P

hepp nu blir de att laga mat :-) ska bli otroligt gött mums

paketet till bilen hämta jag ut idag med hihi

joakim jag älskar dig av hela mitt hjärta och de glädjer mig att vi e på g tillbaka fina du du och mina barn är de som är värt något :-)

bye bye från en mycket nöjd nathalie

ett kapitel till avslutat bort bort hahahahah

Jaha

Ja nu va de färdigt. Har fått min bekräftelse på hur de är o kommer vara. En brud bestämmer över min lilla dotters pappa hahaha lite kul att han ej kan stå på egna fötter men de e lugnt klarar mig utan honom hade dock varit skönt om papporna till mina barn hade brytt sig så dem fick veta vilka dem e. Men men så e de. 
 
Mina barn har världens bästa plast pappa han e så underbar och melina verkligen älskar honom. 
De gör luna med underbart är de verkligen. 
 
Jag kommer klara mig återigen o när tiden är inne så skall jag förklara för dem va de e som hänt. 
 
Ni som sitter o snokar  i min blogg tex min lilla tjejs pappas brud o hennes familj med flera kan bara lägga ner kommer ej läggas ut någon info om mina barn längre överhuvudtaget och inget ang detta mera Heller ta åt dig ist sjuka jävel som gör så här emot ett barn. Speciellt ett barn som ambulansen kom till för ej längesedan och som skall utredas ett barn som också hade behövt sin pappa. Men de skiter ju du i. Usch fy fan va äcklig du är!!! 
 
Nu till annat ämne :-) har fått en till körning nu så kör olika saker går på 20.15 på kvällarna vilket e gött mera cash i kassan så skall börja spara samt betala lite mera saker som jag behöver bli av med :-P ja de e bra gött.  
 
Backstabbers e rätt roligt när man kommer på sådana. Usch haha bara ignorera o skita i dem. O de e precis de jag gör. 
 
Vissa kan jag le mot o va trevlig men gissa vad jag känner inombords absolut ingenting o andra ignorerar jag bara vilket e otroligt skönt tycka va ni vill om mig men ta de med någon som bryr sig :-) 
 
Ne nu måste jag stressa på dem för nu börjar strax andra körningen Hej hej 
 
 
 

nyår och akuten

Ja nyår de va kanon kom ner till gbg checkade in på hotellet badade då de fanns badkar gjorde oss i ordning sedan ut och iväg till restaurangen med persisk mat :-) 
Sedan drog vi vidare till en pub där vi va o drack o hade de mysigt 
 
 
 
 
Sedan tillbaka till hotellet för sömn..
 
 
Nu till idag: 
 
Hämtade luna och melina från dagis och de visade sig att melina va kanon dålig. Hostade massor o så
När vi kom hem tog jag febern 39.1 visade tempen :-/ 
Hon fick Alvedon och mollipect för sin feber och hosta men de hjälpte inte ringde in till 1177 berättade hur de va o hur hon andades. Fick då till svar jag vill att vi kommer överens om en sak mitt svar ja okej? 1177: jag vill att du ringer 112 så ambulansen kommer för hennes andnings besvär.  Jag som blir hispig som vanligt blev de nu med ringde 112 och ambulans på g bad luna springa ner o hämta maya som kom upp. Luna skulle sovit där. 
Ambulansen kom och vi fick sätta oss i den så han fick lyssna o så. Han sa själv att de lät som förkylnings astma hon fick en nalle från dem i ambulansen som hade en grön t-shirt där de stod ambulans på sedan fick hon inhalera adrenalin sedan rådfråga han barn läkare och lyssnade på henne igen. Jo medicinen hade hjälpt lite grann. Iallafall så jag kunde köra in henne själv. Så tog med mig luna o melina i o med att de ej funkade nere hos maya. Åkte in till näl i Trollhättan där fick jag en kanon bra läkare. Hon fick andas igen plus 6 cortison tabletter efter 15 min så fick hon andas en gång till plus att vi nu har medicin vi skall hämta ut i morgon. Sedan skicka han remiss till Uddevalla för uppföljning.  
Känns bra att de fanns en läkare som lyssna men denna gången va värre än de andra ggr :-(
Luna va duktig på akuten lite små bråk men gick ändå kanon. men nu hemma och ska försöka slappna av (jag sover självklart i soffan nära melina i natt) 
 
 
 
Ne nu ska jag äta upp mackorna och andas ut. 
 
God natt 
 
 

RSS 2.0