Så lycklig

Jag har 2 underbara barn och en man som jag älskar av hela mitt hjärta.
Jag är så lyckligt lottad hehe 

Äntligen har jag en ärlig och pålitlig man i mitt liv som vill mitt bästa och står vid min sida en man som verkligen är helt otrolig. Tur man träffa en så snäll kille än att fortsätta med töntarna. Så skönt att ha brutit den bubblan slippa alla genom falska killar som tror att dem är något.

Jobb har jag ju med jag har verkligen lyckats. 
:-) 

På g hem och ska sova
I morgon blir de att hämta mina älskade små hjärtan sedan efter de lämna dem efter några timmar sedan blir de biltema och fortsätta skruva med bilen så 2orna försvinner. Fan 12 2 or och bara 6 st kvar o detta har jag gjort på 2 dagar med lite hjälp hehe e stolt :-) 

Hej då på er alla nyfikna ;-) 

mysigt

Att den man älskar kom hem till mig o la sig bredvid mig de är det bästa somnade och höll hans hand samtidigt. 
Finns verkligen ingen bättre än honom. <3 

Vi åkte sedan och hämtade melina på dagis. Fick då veta att hon spytt ner hela sängen i natt stackars liten e jobbigt för henne att hosta så här :-/ men Medecin får hon ha usch stackars lillan <3 mammas lilla prinsessa 

Nu e strax luna hemma äntligen :-D 
Underbart att ha båda barnen hemma. 
Har saknat luna som tusan :-) 
Min stora goa prinsessa <3 

Ja så är det allt. Melina blev så glad när hon såg jocke förut men så är det ju alltid han betyder så mycket för henne det syns verkligen. Gud vad vi är glada för att han finns i våra liv. Han busar som tusan med båda barnen och han betyder massor för oss allihopa :-) 

Vi älskar dig Jocke <3 

Jaha ne vila lite melina la sig ner  nu o jag ligger i soffan så så får de va nu :-) i o med jobb sedan :-) 

Hej svejs 

mycket

Ja det händer en del hela tiden just nu :-) 

Just nu jobbar jag. Blev inringd extra :-) så Halmstad here I come.

Har tatuerat mig idag med en sittning på lite mera än 3 timmar o jag e super glad :-) äntligen kan jag bara säga 


Från den 

Till detta Blev jätte nöjd :-) 

Och barnens namn på plats :-) 

På söndag så kommet min älskade luna hem igen längtar så mycket efter henne :-) 

Nu till ett annat ämne. 

Att se saker som är riktigt skratt retande att se kan va kul.  Jag har 2 barn och jag sätter båda två lika högt i mitt liv. Men det är ju jag de. De finns ju föräldrar som höjer det ena barnet till skyarna och skiter i den andra. Ja så kan de va det är fan skamligt alltså att inte sådan människor skäms riktigt ordentligt.  Men då undrar man ju också vad den människans respektive tänker med om den inte gör något för att hjälpa till och få det bra. E den människan då ego? Ja jag tycker de. Inte en tanke på att den man lever ihop med hade ett liv innan och även barn innan!! 

Jag är så glad att jag tagit avstånd visst det är kämpigt att vara ensamstående plus jobba natt och ta hand om resten dom är. Men jag gör det och jag klarar de galant. 

Jag försökte skicka ett sms till en människa för ca 2 dagar sedan men de gick aldrig fram. Och i o med att jag vet att många personer nära den personen läser min blogg så lägger jag nu ut det här så människan någon gång fattar 

Gör nu klart detta för sista gången! Melina är min dotter hon har bara mig du finns inte med i bilden och de har du själv sett till. Jag har kämpat tillräckligt för att du ska ha kontakt med henne men du har sumpat de varje gång. Aldrig i mitt liv trodde jag att du skulle göra så här trodde du va en bra kille som skulle finnas där och bete dig som en far men hade fel fråga inte folk om dem pratat med mig eller om melina. Du har gjort ditt! 

Så med ett stort leende på läpparna så ska jag nu jobba vidare då jag trivs och har ett jobb :-)  Hej svens 

Ja så är det :-)

Har nu varit hemma ett tag pga att jag varit sjuk. Va på vårdcentralen i torsdags där han sa jag hade ett virus så ta 3 ipren per dag och vila. Så blev sjukskriven. Åkte till vårdcentralen igår med och då togs de mera prover än första gången och det visade sig att jag hade halsfluss då blir man inte så glad när man gått med de i så många dagar. 

Sjukskrivningen går snart ut som tur är :-) 

Min lilla pratar mera o mera hehe goa tös. Min stora är hos sin pappa nu o det e så tomt utan henne men på söndag kommer hon hem igen 
:-)

idag ska bilen bes haha shit har ont i magen hoppas på att de e enkla 2 or nu. Några vet jag ju redan om. 
Lite nervös e jag ju hehe 
hehe den blir bara sötare :-p


Måste bara säga de att jag har världen bästa pojkvän han e så go så fantastisk hehe han kommer hit och melina o luna blir tokiga hehe dom blir så glada o melina säger jocke jocke jocke hela tiden hehe tills han tar upp henne :-P  han bryr sig verkligen om oss. 
Gud va jag älskar honom hehe <3
Jag är verkligen ...

... den lyckligaste tjejen nu :-) 

Jag har mina underbara små döttrar och jag har min underbara man. 

Shit vad jag älskar honom och idag äntligen fick jag höra orden tillbaka igen. Som jag längtat shit asså han är verkligen så rätt för mig. 

Han är tillbaka hel hjärtat. 

Och vilken överraskning idag hehe 

Ja han är helt perfekt och mina barn älskar honom något otroligt mycket. Luna är de lite svårare med i och med att hon har Jonas men hon avgudar honom ändå. 
Melina ser honom som sin manliga förebild och det gör mig så glad :-) helt otroligt igentligen hihi han e så fantastisk med barnen :-) 

Jag har verkligen gjort en hel vändning igentligen mitt liv med flytt jobb och karl aldrig någonsin och de menar jag verkligen så har jag stött på en sådan fantastisk man :-) 

Ja så är de ville bara berätta att för första gången har jag hittat rätt man som jag vill leva med :-) det har aldrig hänt innan :-) 

Ne nu ska jag ta en ipren till och hoppas att sjukan släpper men de verkar de ej göra trots de vårdcentralen sa så kan de nog bli aktuellt att ringa jourcentralen. 
Jaja så är de jag e sjukskriven just nu och barnen tycker inte alls de e kul när mamma inte orkar så mycket. Men de blir bra :-) 

Ha de gött alla nyfikna ;-) Hej hej 

Gött då

Har börjat bli sjuk hoppas jag håller en natt till sedan e jag ju ledig. Usch säger jag bara. 
Idag va de sent på jobbet de känns verkligen direkt. 

Tror lillan börjar bli sjuk hon med igen :-/ öka medicinen på henne igen i så fall inte kul för henne de där. 

När jag vaknar ska jag städa och hämta melina samt vänta på att min stora tjej ska komma hem. Det känns verkligen när hon är borta i en vecka hos sin pappa. Blir massa mys sedan med båda mina vackra tjejer. 

Saknar redan min underbara man trots att jag nyss träffade honom. Men han är verkligen helt fantastisk. Kul att jag stött på den man jag längtat efter. Tänk att de skulle ta flera år innan man stöter på någon som man verkligen kan ge allt för han är ingen lögnare ingen svikare ingen otrogen karl han är verkligen perfekt.  
Han har verkligen fångat mitt hjärta som ingen annan gjort. <3 

Nej nu är man snart hemma och dags för sängen. Min älskade v70 t5 kör jag nu då min fina s80 t5 ska få vila lite :-)

men detta är min pärla bsr chipad med mera ja gud ja 

 

<3 

Natti natti 

att

Älska dig är något otroligt. Aldrig har jag mött en man som dig och jag vill aldrig vara utan dig. Du har fått mig att förstå hur en "snäll" kille är och jag ångrar inte en sekund att jag träffade dig Tack fina du för att du är du och för att du finns i mitt liv.  

Ja vad ska man säga lycka i hela mitt hjärta denna man är helt otrolig. Världens bästa o finaste kille.  Finns ingen som honom och han får mig så glad. Aldrig någonsin har jag träffat någon som är som honom. 


Jaja nu ska jag plocka ur mon bil lite. Hej hej 

mys

Gick ut för att röka nu o tittade på mina barn gud vilka vackra barn jag har mina 2 små änglar dom är verkligen mitt liv. 

Nu är de bara mannen i mitt liv som fattas han är så underbar så finns inte ord för de. Tänk att jag hittat en man jag vill leva med. Han är inte som vem som helst han är verkligen speciell. Min prins <3 

Dagen idag ja jo fick avbryta arbetet hem o sova 1.5 timmar för att sedan ringa vårdcentralen och få en tid till sjukgymnasten kl 13. Vaknade 12.55 smart då. Jaja jag kom dit o fick en övning jag ska göra för att lindra min axel. Men de hjälper inte har fortfarande as ont.

Får la se sedan hur de känns. Hoppas på att denna smärta skall gå över iallafall snart. 

Ne nu måste jag upp och försöka bädda om i sängen. 

Hej då på er :-) 

jaha

Ja skiten kom till mig med till Slut :-/ de kunde jag väntat mig iof i o med att han varit här hehe :-P  

Tvättade min s80 igår och hjälpte till med merchan blev 2 rena bilar :-P  Där e min s80 :-P  

Skall bara byta lambdasond på den sedan så ställer jag v70 så den blir i ordning och så kör jag med s80 ett litet tag hihi jag o mina t5or :-P  
Hepp nu in i duschen en sväng sedan hämta mina 2 små älskade hjärtan :-) dem är ju så underbara :-P  


Du ska veta att du gjort mig till en bättre människa du har fått mig att inse och känna mig väldigt älskad och vacker Tack för det :-) 
Varje sekund med dig är helt fantastisk. <3

De va de  

Hej på er 

RSS 2.0