jobbigt läge

sitter och funderar nu på hur man kan göra så???? kan någon förstå det?? ni som känner mig väl vet vad jag pratar om eller hur???

bra att det finns folk iallafall att prata med ska försöka ta mig till en person mycket snart och prata med henne gud så underbart. Hon förstår mig precis och nu så stötar hon mig som bara den. Underbart och vi har inte ens träffat varandra men hon finns där hela tiden nu..

Hopps nu ska jag och luna in och duscha sedan är det säng gång för hennes del. även jag e trött har varit en hel del att stå i idag inte så lite heller.
men jag kommer bita ihop jag kommer vara stark och klara mig ur detta. även fast jag mår dåligt inombords så tänker jag bita ihop och ta varje dag som den kommer.

Trodde inte man kunde tycka så illa om någon som jag gör just nu men det gick tydligen. Får en människa behandla någon så illa??? det är ju inte bara mig människan drabbar.... jaja men så är det folk säger jag bara..


nej måste gå nu min lilla docka ropar på mig.

hej hej


LUNA MAMMA ÄLSKAR DIG INGEN OCH JAG MENAR INGEN KOMMER KUNNA TA DIG IFRÅN MIG!

ÅÅÅÅÅÅÅ

Man blir ju tokig på denna skiten..

har ju tagit bort allt mitt bloggande men nu har jag valt att börja igen....

Så idag har man inte gjort mycket avgassystemet på bilen har gått sönder så den står i garage nu.

Imon blir det Polisen, Soc. Jobbig dag men de kommer gå.. 

Polisen hade jag kontakt med nu i fredags om saker ska gå in ditt och prata mera med dom angående stölderna som nu har hänt..

Soc ska jag prata med angående pengar...

Men men så här får det väl bli.. hade ett väldigt trevligt samtal idag känns så bra att prata med henne hon förstår mig precis och vet vad jag går igenom. Trevlig är hon med. Har pratat med henne nu i några veckor och allt känns underbart bra. finns där hela tiden.. har bara pratat på tel men hoppas att hon och jag träffas snart.. säger inga namn för det e folk som inte har med det att göra..


Luna har ju blivigt så duktig nu. kommer inte skriva varför men hon är mammas ängel och prinsessa och allt vad det heter älskar henne mest av allt på denna jorden.. Det jag kan skriva är att hon säger mamma och pappa nu hehe:D
Kul som bara den.

Nu ska jag sova och vakna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0