stallet med mera

hej hej
igår va jag i stallet och hjälpte till på hopptävlingen och idag va jag med där.. gick upp 7 idag och va i stallet kvart över 8. hjälpte till att släppa ut ridskole hästarna sedan va det dags att mocka och jag mockade alla ponny boxarna.. träffade en gör trevlig tjej idag med en glad brud det dära...

sedan gick jag och hjälpte till vid tävlingen idag med.. men det va så jä*la kallt men men fick åka hem vid 14.00 sedan la jag mig i ett varmt bad..
gott va det...
nu sitter jag här etrött och hyffsat seg nu.. men men snart blir det till att äta lite..

hmms på tisdag rider jag och sedan funderar jag på att simma på torsdag sedan är det ridning på lördag igen :D:D
nu på tisdag ska jag rida på cindy en fjording får se hur det går e ju van vid ponnyn pricci nu ju hehe hon drar lite men älskar den ponnyn massor..
men men måste ju testa en ny häst med ibland..

vänskap finns det verkligen och förlåta kan en människa göra det??

finns massor jag funderar på i mitt huvud jämt..

trött på att bli behandlad som skit men är oxå trött på att min vänner försvinner sedan när man hör av sig till dom så bryr dom sig inte..

jag har några stabilla vänner som jag vet alltid finns där för mig om det e något..

dom andra e väl inte riktiga vänner men samtidigt har dom sett mig för den jag e och inte för det som alla andra tror..

nu har jag ändrat mig betydligt mycket jag är inte den som HÖRS MEST som blandar mig i bråk och så.. utan nu håller jag på med hästarna och tar hand om min dotter fixar lägenheten spacklar m.m ska snart målas i lunas rum iallafall...

hepps nu måste jag äta något med broccoli det e det jag gör nu äter lite mat och massa broccoli eller morötter härligt och gått jag ska gå ner 30 kilo ungefär då e jag nog nöjd sedan..

hopp ni får ha det så bra hej hej

underbara låtar....





gillar dom här 2 låtarna...

asså jag har börjat må riktigt bra och jag är lugnare än jag någonsin varit och det känns helt underbart..
nu sitter luna och kollar tv och jag sitter här och skriver det e snart läggdags för henne en timma:D:D
då ska jag passa på att städa...
funderar på om man ska baka eller något snart med :D:D

i helgen blir det mycket...
stallet imon sedan stallet på söndag ska jobba lite eller a hjälpa till på tävlingarna och på söndag ska jag hjälpa till i stallet... :D:D det ska bli kul det va längesedan jag gjorde stall göra och sånt det va när jag bodde i stockholm...
och söderköping...

måste åka till dom 2 ställena snart och även motala men det ligger på vägen ju.. motala bor min bror hans tjej och deras dotter alltså lunas kusin emmy..
måste åka ditt saknar dom mycket.. har inte riktigt träffat min bror så mycket som jag hade velat men men så är det ibland han bor ju en bit bort.. nej får ta och fixa bilen och sedan åka ditt...

nej nu ska jag klä på mig och borsta håret sedan ska man ta en kaffe med grannarna sedan kanske köra en polare men vi får se hur det blir..

hej så länge

dagen som vart

Gick upp gav luna flaska sedan va det dags för henne att åka till dagis vilket hon älskar..

jag satt hemma spelade lite jonas va och lämnade stolen till lunas farmor och farfar så att dom kunde hämta luna på dagis vid 12.

Jag va med jonas i skövde och va med när han gjorde EEG.

sedan åkte vi och handlade lite sedan så fick vi åka hem hämta luna sedan drog jonas iväg och hjälpte sin gudfar med lite grejer..

jag va med luna hon va så lugn idag hon satt och titta på tv med mig i 2 timmar underbara unge :D:D

vi gick ner till grannarna. sedan åkte jag och gunilla iväg och handlade för jag hade missat lite ingredienser till maten :P go mat som bara den e det iallafall tur man kan laga mat hehe..

nu sitter vi här jag jonas elin och thom och jag sitter vid datorn elin och jonas spelar på datorn och thom kollar tv haha..... normalt :P

jag färgar håret nu igen jag hatar att gå runt med orange hår:P haha folk glor som fan bara för att jag försöker få det blont igen :P haha

ska snart skölja ur... imon blir det simmning sattsar för fullt på att gå ner ca 30 kilo i vikt... det kommer gå bra:p jag har gett mig fn på det nu så då ska jag klara det med och fort ska det gå :D:D

hepp nu ska jag fixa lite blir en jobbig dag imon om vi nu får garaget som vi har sökt om och det får vi reda på imon:D:D
då blir det att flytta alla grejer från skit garaget till bättre garage:D:D

nej nu ska jag ta en cigg hej hej :P:P



ÄLSKAR DIG MIN UNDERBARA DOTTER......
DU ÄR MAMMAS ALLT
<3<3<3
<3

aj aj aj

red ju på pricci idag igen shit asså vad stel hon är.. idag har det varit jobbigt men men det blir väl bättre..

har ont i hela kroppen men det är ändå en go smärta det känns ju iallafall att man har gjort något idag....

nästa vecka blir det att rida på en fjording mys :P dom e så trevliga...
rider ju ponny näst intill alltid nu mera tycker det e trevligt det va ju några år sedan jag gjorde de :D:D

hepps nu ska jag fixa lite annat sedan nana mycket att göra varje dag hela tiden e det något.. imon är det luna till dagis sedan är det att kolla lite och fixa lite annat sedan ska man kanske åka till mariestad och så.. ska ringa läkaren imorgon och prata om luna och se om dom kan göra allergi test på henne....

jaja mera någon annan dag hej hej

dagen som vart





bästa låten ever


hmms ja vi handlade spackel färg m.m vi ska måla om i lunas sov rum:P

kom hem fixade lite kollade på en hund jag ska ha en liten vovve :P

sedan va det att laga mat lägga luna sedan färga jag håret under tiden som jag står i duschen vaknar min lilla docka :( hostade som bara den så hon fick vara med mig lite sedan la jag henne igen efter hon fått välling..

har börjat fundera på om hon är allergisk :( kanske e så hon är snorig ofta dags att kolla upp det.. som tur e så kommer hon tåla hunden... den som har hunden nu är allergisk men tål honom ändå.. skönt det iallafall luna älskar ju hundar..
det blir i så fall till att göra sig av med kaninen katterna och chinchillan :( men men allt för att min lilla docka ska må bra hon är ju mitt allt..

hepps ska packa ihop mig själv till sängen nu har en dag imon med ska ju till stallet och så imon :D:D

hej så länge...

till sommaren Längtar

till sommaren blir det vallåkra... det blir det varje år.

jag har varit där nu 2008 och 2009 nu blir det 2010 med:D:D

Luna ska vara hos farmor och farfar.

vi tar husvagnen och turbon och drar ner åt.. 

är där nere en vecka oftast :D:D

det är andra gången lunas farmor och farfar har henne och hon har det så roligt där.. visst dom passar ju luna ibland med men vallåkra då  tar dom en vecka :D:D min morsa ska med ha 1 vecka i sommar det blir 2 veckor utan min underbara docka :( men men det klarar jag.. lunas mormor älskar henne så det vet jag att det inte är några problem.

Lunas farmor och farfar älskar henne med som bara den och det är skönt att man vet det för det kan inte gå mera än bra då :D:D

har låtit luna varit på ett ställe under 3 dagar när jag va på vallöåkra 2008 aldrig mera det sämsta stället jag någonsin kunde sätta henne på men men överstökat man lär sig av sina misstag ;)

nepps nu ska vi dra och handla och jag ska köpa nya skor :D:D sedan ska vi handla mat.... .

hej så länge.. dags att åka och köpa cigg åtminstone :D:D lyssna på låten den passar så bra in på sommarn hehe iallafall när vi drar ut..          

 

 


dags att åka

vaknade 9 idag
sedan satt vi och kollad tv och åt frukost sedan åkte vi till lunas faster och hennes kille och umgicks sedasn åkte vi hem hit alla 5.
 har precis käkat och lunas faster sitter med luna och byter kläder på henne. hehe det blir lite väl söligt när hon äter själv men hon tillåter ingen att mata henne duktig dotter har vi jag och jonas..

nu bär det snart iväg gen ska hämta en bil till polaren..

seg är jag idag lite konstigt men men så e det :S

nu ska jag göra mig färdig och åka... hej så länge............


min lilla docka....

.....Är sjuk:(

Usha säger jag bara men men det e bara att ge alvedon och se till att hon dricker massor vilket hon inte brukar vilja men men..

i natt va det något konstigt som hände jonas smög in och släckte lampan hos luna hon brukar ju inte ha lampan tänd när hon ska sova men i går hade hon det. så jonas ska gå in och släcka och så smyger han ut och stänger dörren helt plötsligt skriker det till och det lätt som det hade hänt våran lilla docka något men hon blev nog rädd så jag gick upp och hämtade henne och la henne mellan mig och jonas och hon låg och va på väg och somna tills hon hörde hunden tassa runt då satte hon sig upp och skrek BOVVE (vovve) hehe när klockan blev halv 4 så la vi henne i hennes säng istället. och nu sitter hon i pappas knä och e jättre trött och sjuk..

hennes ord som hon kan nu är

Bovve = vovve

mamma

pappa

elii = elin

bampa = lampa

bam bam= köttbulle

tisse= katt

då = så

tack tack

hej

titu = Titt ut

de= där

laii = Lady

tottoo = häst

hon kan flera ord men kan inte komma på dom sista men det utvecklas varje dag nya ord och massor av skratt hehe

Nej nu ska jag fixa och göra annat samt ta tempen på min lilla docka och se hur de ligger till med de...

hej hej


idag e en ny dag

hej hej..

fick hem lite journaler igår från skene det va intressant att se vf jag slutade med mina tabletter.
det va en förredetta till mig som ville jag skulle sluta vilket jag gjorde han vet hur jag blev och han gillade nog inte den personen jag blev... inget ont emot honom..
nu har jag kontakt med vårdcentralen här i tidaholm och ska väl förmodligen börja med dom igen..
får se hur det går..

dagen började med att jag fick mysa med luna och lady som vi hade lånat upp..

sedan va det att klä på sig och jonas tog ut lady sedan tog jag med mig luna och gick ner till grannen så nu sitter vi här sitter och har ringt för dom och hjälpt dom får se hur det har gått nu hoppas att det löser sig..

tror vi ska ta en vända till vänner eller om dom kommer till oss och fikar sedan e det städning och att tvätta lite som gäller... har ju egen tvättmaskin så det blir lite lättare då..

men ska se om dom kommer till oss istället det löser väl sig..


hepps snart e det dags att bygga avgassystem på min bil..
det blir dubbelpippigt då :P:Phehe nu läcker han och det e inte så roligt att lyssna på.. sedan e det dags att bygga lite på bettan :P:P

hepp hepp ska gör aannat nu hej så länge :D:D


funderar

Jahopps

igår va den sista rättegången och det gick väl bra tycker jag.. efter det hämtade vi luna hos hennes farmor och farfar men jag fick åka innan fick sticka te stallet.


Fick favvo hästen denna tisdagen med underbar e hon men stark som bara den sedan snubbla hon över bomarna lite klantig ibland bara hehe men men så kan det vara...


jag trivs så bra med att ha börjat rida igen... det får mig verkligen att slappna av... ska nog få testa fjordingen som finns i stallet... :D:D ska bli kul men jag har pricci nästa tisdag med får se om det går bättre då och jag hoppas att vi ska hoppa för det e roligt.. men igår hade hon bara gått en lektion och det va med mig och det gick bra ändå fast att hon e lite stark:P:P


Hepps luna had efeber idag efter andra omgången av vaccinet och hon har sovit mycket idag och jonas la henne för ca 1och en halv timme sedan då va hon trött och ville nana..

Själv har jag feber och e hängig och trött så det blir sängen tidigt idag...

har varit i garaget idag med och pillat med grannarnas 855a den blev klar idag :D:D koppling bytt samt packningar i motor och mellan motor och låda kanon bra nu funkar den kanon bra...

hepp hepp fixa klart på country life sedan nana hej hej


jupp jupp

jahopp sitter hos grannen och gunilla e hemkommen från operation idag.
Hon har oppererat navelbråk.
jag lämnade henne på kss och hämtade henne. nu har hon jätte ont så får hjälpa henne när hon vill ha hjälp..


hopp rättegång nr1 avklarad i onsdags då jag va vittne tror det kommer gå bra..

denna veckan är det rättegång nr 2 där jag e målsägande får se hur de går...

Imon är det ridnin och jag får pricci min favvo häst ska ha henne nästa tisdag med hon är underbar men i tisdags förra veckan så va det lite jobbigt hon hade ju haft det ledigt så hon va stark och ville inte jobba riktigt som jag ville... men det gick tillslut... Men hon bettede sig som en buffel eller nått :P:P




Nehe
ska gå och lägga mig strax då jag e svin trött och man ska upp till grannens 855 imon och fortsätta med att bytta koppling vilket inte är det roligaste men men det får gå..

luna ska få sin andra vaccinations spruta imon så får hämta henne tidigare på dagis imon...

hepp hepp nu ska jag gå .... hej så länge


ridningen

fick min favvo pricci :D:D en d ponny helt underbar men oj vad stark hon va nu när det varit lov :DD

Så go den ponnyn så de finns inte men vad ont man har i musklerna nu när man inte hållt på på några veckor.

hopp hopp får se hur det går kommer nog gå bra tror jag..

imon ska luna te dagis och hennes farmor och farfar hämtar henne kl 12 :D:D

så underbart allt e nu..

nej nu ska jag gå hej hej


skatteverket och ridning

Hej hej

Imon börjar ridningen igen hoppas nu jag får min favvo häst imon:P:P kommer nog gå bra hehe


va i kontakt med skatteverket idag blir gött för jag fick byta om jag ville hehe.. så nu kanske man får slå slag i saken.


hepps idag hade vi besök drack kaffe och åt äpple paj mumma :P

snart dags att sova

rättegång där jag e vittne alltså rättegång nr 1 är snart rättegång där jag e målsägande är veckan efter får se hur allt går..

men den rättegången där jag e målsägande är sent så jag funderar på om det e mera mot den personen e det möjligt efter som att min rättegång e så sent??


Jahopp hoppas allt går bra vårdcentralen ringer mig imon med får se om jag får bukt på det jag vill få hjälp med...



har kommit på en sak... pappa på pappret är inte samma sak som att vara pappa när man e pappa så ska pappan finns vid sitt barns sida. luna har sin pappa som tur e ej biologisk men i hennes ögon är han pappa vilket jag tycker är otroligt skönt att hon har den förebilden annars hade hon inte haft de... skönt...


nej nu ska jag fixa med annat hoppas det kommer flera fisk yngel snart har ju 1 men tycker de kan komma flera

hej hej så länge ........


förlåt syster

jag har faktiskt inte glömt dig hehe...

min syster fyller år nu den 30 januari hon blir 17 år gammal ;) hehe

älskar dig min lilla lilla syster

efternamns byte

ska ringa imon och se om man kan göra efternamns byte på ett barn.

Om folk tänker lite så vet ni  vad som e på gång hehe...

Måste nu kolla alla grejer mycket som är på gång.

Det blir till att planera m.m

Viktigt är det att allt blir rätt..



Hepps nu tvättar jag som en idiot.
Flera maskiner snurrar nu samtidigt sedan blir det till att fixa lite där uppe och rensa igenom lunas kläder m.m

det finns ju både för små och för stora kläder så de blir kul att se hur mycket kläder det e som e för smått denna gången..  man rensar ju typ en gång i månaden och det finns en hel del som e för smått hehe..

Nu leker luna med grannens hund och luna blir arg för att lady inte gör som hon tycker haha.. men det är ju inget ovanligt att hon blir arg en enveten liten dotter har jag.. Lik mamma på alla sätt och vis hehe :P nej nu ska jag ner till tvätten igen... :P:P

hej så länge


Happy birthday

JUPPS...


1 Januari. Grattis Patrik/ bror/morbror hoppas din födelsedag blev bra. önskar luna jonas och nathalie

5 januari Grattis peter/ pappa/morfar/svärfar Hoppas du får en bra födelsedag önskar Nathalie luna och jonas

8 Januari Grattis ulla/mamma/farmor/svärmor hoppas du får en bra dag önska jonas nathalie och luna


RSS 2.0