LUNA FLYTT m.m

Hej

Va och handlade idag handlade 3 plancher som jag ska hänga i lunas rum jätte fina :D sedan köpte jag saker hon kan leka med i badkaret jag bara längtar köpte bad salt och grejer idag med :D Om jag e lycklig nu jag ska ju flytta och luna med hehe hon och jag e bäst.....


Så glad hon är hela tiden va på bvc häromdagen och vägde henne och så och allt är som det ska.. men gud vad stor hon är för att vara 9 månader men de va jag med när jag va liten så det e ju inget med de.. Lik sin mor :P

Det går framåt med flytten tvättar för fullt och har snart gjort klart köket och klädkammaren e redan städad och klar ska bara moppa golvet men det gör jag i alla rum sedan när det är tomt. ska ta sov rummet sedan och bad rummet sedan vardags rummet det e där vi samlar alla grejer nu så det får jag ju ta sist :P men men så är det jobbigt att flytta men ska bli så skönt slippa denna kalla lägenheten:D

nej nu ska jag fortsätta lite tillMAMMA ÄLSKAR DIG MIN ÄNGEL DU ÄR DET BÄSTA SOM NÅGONSIN HÄNT MIG DU ÄR MITT ALLT OCH DU INGEN OCH JAG MENAR INGEN KOMMER KUNNA TA DIG IFRÅN MIG... MAMMA ÄLSKAR DIG LUNA ELISABETH MARGARETHA ERIKSSON!!!!

Flytt m.m

nu håller jag på att packa för fullt men fick avbryta idag då jag och jonas fick ta luna till jouren idag men mera behöver jag inte skriva om det här.

ska bli skönt att flytta från denna jävla lägenheten mumma säger jag bara hehe..


Nej ska packa lite till sedan sängen har en del att göra det e ju bara 4 dagar kvar nu....

Hepp hepp ha det bra ni som är mina vänner ni andra bara dra..

Hej hej


LUNA MAMMA ÄLSKAR DIG. INGEN OCH JAG MENAR VERKLIGEN INGEN KAN TA DIG IFRÅN MIG DU ÄR MAMMAS DOCKA

MYCKET PÅ EN GÅNGDOCKANS ENA TÅRTA PÅ DOPET KOSTADE 500 KR FÖR BÅDA TÅRTORNA INTE SÅ DYRT ELLER VAD TYCKER NI?

Ja nu närmar det sig ny lägenhet hehe en 3a och luna får eget rum in glasad balkong badkar ett rosa rum ett blått rum kanon fin lägenhet men gud vad skönt det ska bli med badkar har längtat så.. och Det som är kul det är att bada med luna hon plaskar i vattnet och man får riktigt många skratt. min lilla docka hon e så underbart söt hon tittar på mig och så gör vi ett av våra ljud sedan as garvar hon. hon skrattar och pratar om vart annat. Tänka sig att jag fick en så underbar dotter som är så lik mig. asså det mesta har hon fått av mig så kul är det.. Och nu tittar hon på mig och säger mamma och hon tittar på jonas och säger pappa. hehe hon e för go hjärte gullet.


Nej nu ska jag göra annat ska ju packa och sånt med det e viktigt att jag gör de så jag är färdig innan söndag. måste se till att allt blir rätt kök och så.. det e inte lite grejer jag har samlat på mig men jag älskar grejer som tur e har man skärpt sig sedan man fått barn. Vilken slarver man kunde vara innan men så kom min ängel hehe..

Hon får allt det bästa och det ska hon ha hon är ju mitt allt..  Min docka hon har legat i min mage så länge sedan kom hon ut och hon gör mig så lycklig vi busar skrattar pratar och mycket mera ihop.

Ne nu måste jag verkligen gå..


LUNA MAMMAS ÄNGEL DU ÄR UNDERBAR: INGEN OCH JAG MENAR INGEN KOMMER KUNNA TA DIG IFRÅN MIG DU ÄR VERKLIGEN MITT ALLT....

underbart
jag fick alla bilder från dopet nu helt underbart fina hehe...

ja imon är det då bvc ska bli kul.

denna veckan kommer bli seg ska fixa lådor nu ska ju flytta det e den 1a på söndag och då får jag flytta in i min lägenhet hehe. en 3:a blir det med så min vackra unge får ett eget rum. inglasad balkong är det med.

livet är inte alltid lätt och ibland får man ta sina smällar men just nu har allt vänt och allt går åt rätt håll.. Längtar till helgen för då e denna jobbiga vecka över så man slipper just de. Inte många som vet men jag vet hehe att flytta är ju roligare om man säger så..


men men lägger upp en bild från dopet så fina e vi hehe...


LUNA MAMMA ÄLSKAR DIG INGEN OCH JAG MENAR INGEN KOMMER KUNNA TA DIG IFRÅN MIG. DU ÄR DET FINASTE JAG HAR DU ÄR MAMMAS ALLT...


SÄGER BARA DE TRY AGAIN

GLÖM DETTA NU

Nu nathalie så e det bara att ta tag i tyglarna igen du är på topp nu och även luna gud vad min docka är söt:D


Nej nej så glad jag e idag allt gick kanon ;)  


Nej ska gå och lägga mig nu en dag imon med eller jag får väl säga idag hehe


God natt mina vänner som är mina vänner

Karolina du måste ju snart komma hit och hälsa på så du får se hur jag bor ta gärna med dig hanna och gabriel.  Det va skit kul att träffa er sist.

LUNA INGEN KAN TA DIG IFRÅN MIG MAMMA ÄLSKAR DIG INGEN KOMMER KUNNA SLITA OSS ISÄR DU ÄR MAMMAS ÄNGEL OCH HJÄRTA DET FINNS INTE ORD FÖR HUR MYCKET DU BETYDER FÖR MIG DU OCH JAG FÖRALLTID MIN ÄLSKLING PUSS PUSS

Hemma

Underbart e det att bara ligga med henne i famnen och hon somnar på armen :D Underbar e hon min lilla docka.

Hon är stor nu snart 9 månader gud vad tiden går fort känns som om jag fick henne för inte så längesedan..  men men så e de..

nej nu ska jag gå till henne igen hon ropar på mig.. Hon är verkligen mitt allt... Älskar henne så det gör ont går inte att beskriva asså..

nu närmar det sig men det blir skönt när det är över. vilket det snart är :D

ny bil har jag med :D gjorde mig av med saaben det går ju inte att åka :P så det blev en till volvo så nu har jag 2 volvo bilar 3 då har VI ska jag väl säga :PNej nej ha det så bra laddar upp en till bild idag på min docka...

hej hej

NÄRA NU

Det närmar sig ja...

Här kommer de en bild jag tog på luna idag:D ho ne så söt min lilla docka

hon blir duktigare och duktigare min lilla docka

älskar henne så mycket nu ska jag sova


LUNA MAMMA ÄLSKAR DIG INGEN OCH JAG MENAR INGEN KOMMER TA DIG I FRÅN MIG DOM KOMMER INTE KUNNA SÄRA PÅ OSS....

Lördag-Söndag

Då har luna varit hos min mamma och lekt och badat och så. Hon tog tag i köksstolen idag och reste sig gud vad glad jag e hon utveklas verkligen underbart bra :D Kul att jag har fått en så otroligt lugn fin och underbar dotter..

Får kanske besök nu i veckan ska bli kul har ju hälsat på henne så nu ville hon komma hit och hälsa på helt underbart att ha folk som man kan prata med och som finns där:D

Nej nu ska jag ge luna en flaska hon är väldigt trött nu efter 2 dagar med sin mormor dom har ju hittat på en hel del ihop. och luna fick träffa sin gammel mormor igen och gammel mormor tycker att luna är så fin det gör mig så glad..

Nu har luna 5 Bisingar den 6e är på gång :D

Nej packa här hemma och så så det bara är att ta alla grejer till det nya stället.. ha det bra nu hej hej


LUNA MAMMA ÄLSKAR DIG OCH EN SAK E HELT KLART OCH DET ÄR ATT INGEN OCH JAG MENAR INGEN KOMMER KUNNA TA DIG IFRÅN MIG VI 2 FÖR ALLTID MITT HJÄRTA!!!

Torsdag

Ja då va det torsdag och segt är de.
Har fått reda på att jag snart förhoppningsvis har jobb.. Ska bli så skönt.

Jag har träffat dig och det gjorde mycket. jag lyssnade på allt du sa och tog till mig mycket av det du säger och berättar stämmer så himla bra. Hoppas vi träffas snart igen.

Ja nu är jag trött men fick reda på en glädjande nyhet nu i veckan och nu längtar jag bara typ 2 VECKOR KVAR hehe.. så underbart ny start liksom.

Och för info av dom som vill veta så mår docka bra. hon äter går upp i vikt rör sig mycket och kryper kanon.

Nej nu ska jag ta och äta sedan sova.

Hej då så länge

INGEN OCH JAG MENAR INGEN KOMMER KUNNA TA DIG IFRÅN MIG DU ÄR MAMMAS ÄNGEL VI 2 FÖR ALLTID!!!

RSS 2.0