HAHA

Har fått reda på mera info nu om andra saker..

OCH T det som folk bråkar med dig om behöver inte vara jag som har något med det att göra...


ÅÅÅÅ du och din padda e ju inte riktigt normala.

Nej nej jag vet att min dotter inte kommer välja togge jag vet att jessie inte kommer välja honom och det gäller dom andra 2 med... Jag vet rätt mycket som jag inte borde veta men som jag vet ändå... Har ju en del kontakter så vet kraftigt mycket.

Allt detta e riktigt kul det är jätte kul att läsa kommentarerna och sedan lägga ut det för att  visa dom andra 2 mammorna som med finns med i detta.. 

Nu får ni ta och ge er... haha jag kan kolla era kommentarer men jag bryr mig inte alls på det sättet bara kul att se vilka responser man får och tydligen så har jag lyckats väldigt bra.... mera kommentarer är ni snälla...

haha

smart av dig T att säga till therese att ni hade sjuka barn med... idiot

LOOOLLLL

töntar sluta takassera min blogg det e inte för er

hahahahahahahah

detta va riktigt roligt ju hahahaha..

AVUNDSJUKA hahahaha roligt det dära inte ett dugg kan jag säga behöver inte ha ett sånt äckligt liv men T är ju bra på att odla barn med hur många till ska det komma!! :D:D:D haha

Nej fy fan vad ni är patetiska..

MAYA har du något att dölja eftersom att du satt lösen på din blogg hahahaha... LOL patetiska människa..

Jag har ett perfekt liv en perfekt dotter en perfekt pappa till min dotter och snart ett till barn.. avskyvärda mammor hahahaha nej nej våra barn älskar oss så är det bara mera än vad togge kan säga om alla sina barn han känner 1 av sina barn inte dom andra 4. och det är konstigt att det e fel på alla andra men inte på dom idioterna som hamnar i bråk jämt med Ts barns mammor hmm. då måste det va fel på alla dom andra som inte är som maya. haha för jag har fått höra att allt har varit mitt fel och det fick therese veta med men om han bråkar med alla mammor så måste det ju vara fel på honom... Och glöm inte det T är inte pappa till Jack och gittan är ingen farmor varken till jessie eller luna eller något av dom andra... förstår varför barna inte har träffat sin riktiga farmor.. .

nej ska upp och laga mat och grannen ska läsa lite i min blogg :D:D

hej då era snokare :P:P detta e kul skrattar så fort ni kommer in hit...

och sedan en sak till jag e inte sjuk bara gravid men ni ser nog graviditet som en sjukdom men inte jag haha... M gör iallafall det..


hej då

detta va kul...

Att man kunde få så mycket svar..

tex det e ni som inte låter honom träffa sina barn hahahahahahahahaha konstigt... sedan den om att maya e så mycket5 bättre det va nog det att tiogge inte kunde hålla måttet med oss andra då tog han en patetisk fjolla istället haha.

detta tyckte jag va kul så många kommentarer men ingen fattar Togge har blivigt till det sämre... men sedan så e det så att nollor ska inte vara i vårat liv..

barna e det viktigaste jag ska själv ha ett till barn nu som tur är så e pappan bra iallafall... min dotter har en pappa och han bor med mig. det handlar inte om det som står på pappret utan det handlar om vem det e som tar hand om barnet kolla på M tex det e ju samma där Js pappa vill inte veta av honom då säger ju dom att T är pappa så kom inte och klanka ner på mig era parasiter. jo allt stämmde det jag skrev ja visst att jag sa att luna bara hade 2 syskon men det va ju för att idioterna t och m vände min vän therese emot mig men hon fattade fort vad det handlade om och började prata med mig igen... allt ni säger håller inte ihop... ja visst han har varit bra med barn.-.. men när maya tror att hon är mamma till alla hans barn så blior man vannsinnig kolla bara på vad hon sa till therese att man kan ju tro att det e jag som är mamma till jessie MEN DET ÄR JU DET DU INTE E.... ååå trånga jävla idioter... Vi som har barn med T skrattar åt henne och vi är 3 st.... Att hon lägger sig i våra barns liv det accepterar vi inte hon har inget med dom att göra... som sagt orkar inte igentligen ha med någon av er att göra men vad gör man inte för att hjälpa en vän i nöd..

jag e hälften så tjock som maya...


Nej nu ska luna jag och lunas PAPPA åka hem igen har varit hos min mamma så nu ska vi hem så luna får träffa sin farmor och farfar hej då

trött jag blir på vissa människor

SLUTA VARA ANONYMA DET ÄR OMOGET OM NÅGOT..


Haha hon kommer alltid vara omogen så är det bara han med...

Dumma idioter

Nu har du lyckats igen.. jag fattar fan inte vad ditt jävla problem är...


okej ska förklara lite mera...

fick tel samtal igår och Therese sa till mig att hon behövde hjälp att hämta sin son då T hade kastat ut honom och att han skulle hämtas senast kl... Therese har ingen bil och inget körkort och kan inte ge sig iväg. så jag hävde mig i bilen och åkte till gbg för att hjälpa till dom stog och väntade på mig och det va att åka direkt. åker upp till idioterna och Therese går in för att hämta jessie. där uppe hade det tydligen blivigt bråk under tiden som Therese hade jessie i famnen och kossan hade sitt ena barn i famnen så stog kossan och gapade på Therese. vart känner man igen detta ifårn hahahahah...

T hade sagt till Therese att jessie kunde höra av sig när han va 18 år. vilket jag inte tror att han komer göra :P

Jessie är Min dotters halv bror. dom har samma pappa men man ser ju varför t inte ska ha barn han har nu 5 barn med 4 olika men har fått reda på att han kanske har ett 6 barn. haha patetiskt. Min dotter har enbart 3 syskon INGA ANDRA. DET är hanna gabriel och jessie. Sedan kommer det ju barn från mitt håll.

asså detta är inte första gången han skiter i ett av sina barn. det är 4 barnet han skiter i. och jag tycker det e så dåligt.. 2 barn har han förlorat pga kossan... hur kan han acceptera en sån kossa till brud framför sina egna barn. PATETISKA E NI.sätt du lösen på din blogg det går att knäcka och det va väl väldigt omoget av dig tjockis......


nej nu ska jag luna jessie therese jonas och peter åka iväg en sväng hej hej

RSS 2.0