Ja de går bra nu :-P

Jo då hehe vi har skaffat en hund :-) hon är 4 månader och så go hihi. 

Nu e de bara lägenhet som fattas just nu. 

Ja sedan kör jag upp till Uddevalla och strömstad nu ju och de går as bra cash is king hahaha nu e man på g ner efter efter lång tur :-) 

Har haft mitt jobb 1 år nu hehe underbart 😁😃

vet många som inte klarar att behålla ett jobb och det fattar jag inte de efter gött som tusan att jobba 😉

Ha de gott folket jag ska fortsätta köra har en liten bit kvar till gbg tjo 

💖Luna💖
💖Melina💖
💖 Jocke 💖 

yey hihi

Ja de kan man säga. Luna har ej spytt mera än att hon hostade tills hon spydde och lite feber melina har med hostat dock värre tills hon spydde usch synd om mina små men förhoppningsvis blir de bättre nu här. 

Jag har verkligen ett perfekt liv 2 små barn som jag älskar och en man jag älskar.

Denna man ska jag leva med han älskar mig lika mycket och det känns helt fantastiskt han liksom jag hoppas på att detta håller länge. Jag kunde inte träffat en mer perfekt man. Han finns där och stöttar mig han älskar mig för den jag är och vi skapar ett liv ihop. 
Mina barn avgudar honom och melina tjötar om honom varje dag han ej e här. Även när han e här då e de bara han som gäller. Luna busar och har skit kul när jocke är här. Det är helt otroligt vi kunde inte fått de bättre än vi nu har de. Jo visserligen större lägenhet e ju aldrig fel men om man bortser från de. 😍😚😘😙

Jag vet att ni är många som inte berättar vilka ni är som är inne på min blogg och de gör mig inget de e bara kul att ni luskar så mycket i mitt liv :-P  

Nej nu blir det film och käka lite glass hehe i månads skiftet kommer det hända grejer och detta ska jag och min gubbe klara tillsammans bara massa positivt :-P 

Ha de gött alla nyfikna 😘jaha

Ja så kan de va fick avbryta jobbet mitt i och åka och hämta mina små då luna spytt när jag kom till nattis hade hon spytt 5 gånger. Och min lilla va varm. 

Luna har magsjuka och lillan kraftig jävla förkylning med feber usch stackars mina små godingar. 

Jaja inte mycket att göra mera än att få skiten själv med. 

Hoppas nu detta går över fort. 
Inte nog med de så fick lillan vaccination i veckan så de har varit gnälligt pga de med men hon fick sin första "tatuering" 

Nej nu måste jag få barna att somna om luna efter en spy attack och melina efter en host attack. 

Natti natti 

PS ny bil då 😍 underbar man man har som gjorde detta möjligt 😍😘💋💓💖💕💞💘💝plus att vi sålde min vita så nu har jag äntligen en diesel igen och en vacker sådan :-) 😛😜livet e fantastiskt

Jag storm trivs verkligen finns bara en sak jag ska förändra :-) 

Melina har varit rätt sjuk nu i några dagar med hög feber och kraftig hosta så Medecin o skit usch men hon va feberfri när jag lämna henne. Har ju vabbat 2 dagar.  

Dock börjar jag bli kass nu kommer ju bra nu när jag ska va ledig haha tur jag har världens bästa man och barn i mitt liv. 

Jag har börjat köra 2 andra linjer nu och dem trivs jag kanon med. Mina 3 först dagar bär av mot strömstad mina 3 andra bär av mot uddevalla Kungsbacka och Varberg.  Ja jag trivs med lång körningar :-) 

Ne nu ska jag lossa returer sedan ställa lastbilen i garaget. Och åka hem med min underbara <3 
RSS 2.0