Jaha

Idag sa jag upp min lägenhet blandade känslor men blir bra till slut.


hepp annars så e jag o tjejerna förkylda johan har än så länge klarat sig.

Ne nu krypa ner i sängen och vila e helt slut efter allt som händer.

Men mina barn betyder allt för mig och för att komma undan nu så valde jag detta

Japp Japp :)

När någon ska försöka sabotera mitt liv jag byggt upp då blir jag vansinnig. Men bring it on ;) jag klarar detta med jag viker mig inte en tum nu! :)

Ja vad säger man

Ja jag kan säga så mycket att mina barn är mitt allt är de någon som säger annat så kan dem.dra så långt åt pepparn de bara går. 
 
Jag e så trött nu har hänt en del nu. Och jag vet nu att jag ej kommer skriva så mycket här mera nu utan att e de något så får folk kontakta mig. Jag e less folk kan börja fatta de nu! 
 
Snacka skit kalla mig drama Queen om ni vill men berätta ta mig Fan sanningen och vad ni själva gör ist!!!! Då blir de ej så kraftigt. 
 
Hej 

denna hålan fy fan

Ne nu e de väl ändå dags att flytta så man slipper de men e ej lätt när man letar o letar men inget finner jag vill ha de perfekt och jag känner bara nu att jag vill här.i från :) 
 
Idag satte sig min lilla fröken upp ordentligt i babysittern :) och i går fick luna en loft säng samt ett skriv bord in i sitt rum så fint. 
 
Va och handlade i dag med och sedan gick vill till en kläd affär luna och Alva fick var sitt linne och melina fick en pyjamas :) 
 
Ne nu ska jag ta mig en snabb dusch och lägga mig bredvid min sovande gubbe. 
 
Natti natti 
 

Mycket att tänka på.

Ja de kan man väl säga och en tanke jag inte kan släppa varför försvinner inte skiten bara de e bara jobbigt :/ Ne fy fan vad jag kämpar med att bli av med tanken eller e de känslan aja jag vet inte riktigt men jag vet att jag bara vill slippa de :/ 
 
Va och tränade idag gött va de funderar på att gå upp tidigare på morgonen och börja dra till gymmet de e äna dags att få bort gravid magen e trött på den nu :) men visst den har minskat de e nu ca 13 kilo neråt så nu ska jag bara ner resten med :P 
 
Hunden sover melina sover o jag kollar tv :) Luna äter våfflor med Jennifer :) 
 
Melina va med Jennifer en sväng idag :) 
 
Ne nu ska jag vila en stund innan gubben kommer hem från att träffa sin dotter :) 
 
Ha en bra kväll Hej hej 
 
 

Ja men varför?

herregud :P jaja det är så det är men orken och kämpar glöden är slut nu tyvärr. Klarar mig utan :) lyckan har ju jag o jag förlorar inget. 
 
Jag e trött på att kämpa i mot vind så man släpper de där o gör något annat av livet hihi :) 
 
Va ju och kollade på hus så nu väntar jag på svar håller alla tummar jag kan får det huset va perfekt :) älskade de så fort jag klev in genom dörren :) 
Luna va hel nöjd sprang runt på tomten med mera så bara att hålla tummarna sten hårt. 
 
Ju längre bort desto bättre ;) 
 
Ne ska sova nu e svin trött lillan sover så gott om någon vecka eller mindre så får jag nog ta och sänka ner madrassen i hennes säng hon tar ju tag i allt så de förvånar mig inte om de snart kommer hon är ju så tidig med allt :) 
 
 
 
Ps: Marcus detta är skillnad!!!! 

A visst

Känns ju stabilt när någon säger hör av mig i morgon a hela dagen har snart gått inte har man hört något från människan haha :P 
 
Så det är men folk klagar ju på mig att jag e så dum i huvudet hahahaha aja blir nog bra ;) de e ju inte jag som blir dum i folks ögon iallafall som bara prioriterar en :P Ne ska sova nu fälgarna e på bilen nu så Nice blev de 
 
Hopp Ne sov gott melina somnar snart o jag med Hej hej 

Allt e upp o ner

Ja de kan man väl säga varför ska tankarna snurra kan dem inte bara sluta och sedan e jag så jävla trött på att vara den som bara ska stå o vänta jag har två barn o ta hand om ENSAM!
Medan andra lever ett falskt så kallat familje liv så står jag med min familj som jag älskar mest med två underbara döttrar och att ens känna som jag gör ilskan mot fäderna till mina två de e sanslöst den till luna är ju bara kort o gott dum :) men bra att han ej finns där då hon har sin pappa.  Den till melina försöker att framstå som att han har ett så bra familje liv de har han nog o då e han nog lycklig utan melina det är liksom som att hon inte existerar och jag e så jävla trött på de nu. Ena stunden kan människan höra av sig andra inte. HUR FAN SKA DU HA DE ? jag känner som så att antingen skiter människan i de eller så får människan börja bry sig och de e nu. Jag menar ska de ta ca 3 dagar att svara på ett sms eller när man får svar så e de ju trevligt om människan inte bara slutar svara. Men men de e ju så det är man kan du fan inte bete sig hur som helst och komma undan med de. Jag e så trött på sådant här. Kanske skall ta och enbart använda mitt abonnemangs Nr OCH Helt Enkelt Stänga Av Den andra telefonen? (Skall ändå sälja min s4 gillar min note 3 bättre :) )
Jag må vara förbannad men jag har rätt till det med att man inte bryr sig om sitt första barn gör mig så in i helvete arg sluta leka din jävla lek och ta ditt jävla ansvar någon gång! Inte en ända gång jag sett att du sköter eller håller de du säger du har ljugit så in i helvete för folk och för mig! Min ilska är befogad och att sitta till folk och snacka skit om mig funkar inte för de kommer fram :) 
Och de du säger e skit snack hur många av dem som kommenterar på din fb vet igentligen om att melina finns ditt dumma GAHHHHHHHH. Ska du hålla på så här så är du ej värd henne! Jag har återigen försökt och jag har varit trevlig men några dagar till och jag ledsnar får man aldrig något tillbaka så kan det kvitta. Som jag sagt innan har ej litat på dig efter din otrohet emot mig och alla dina svek innan graviditeten under graviditeten  och efter min lilla kom. Men du gör det inte lättare för dig själv just nu allting dokumenterar jag ALLT!
Dagar du hör av dig vilket är ALDRIG! 
Dagar då du svarar och ggr du träffat henne alltså 2 haha nej fy fan jag e bara så jävla less på saker och ting så jag spyr! 
Va fan e oddsen att man ska stöta på en som beter sig värre än den första skit min lilla är snart 6 månader. Och jag har tagit hand om henne sedan dag ett. Jag har kört in till sjukhus med henne fram o tillbaka blev inlagd i början så hon fick sola har fått åka in o ut för att hostan hon har aldrig släpper. Men det bästa av allt vet du vad det är? JAG får vara med om alla framsteg hon gör. Jag e så otroligt glad för mina 2 döttrar så det finns inte dem är mitt allt och jag vet att dem kommer hålla ihop i vått och torrt. Jag kommer göra allt i min makt för att dem ska få växa upp i ett underbart kärleksfullt hem och jag vet att jag kommer få göra allt detta själv. Ni som läser detta jag kommer skriva ut allt en dag. 
Den dagen jag känner mig stark nog att göra det för sanningen ska ut jag orkar ej lyssna på att jag e psykopat med mera. Jag har anledning till att vara ARG! den ilskan inom mig kan ingen någonsin föreställa sig! 
Och du som springer o läser detta för melinas Pappa knip igen käften han kan läsa själv du har inget med MIN dotter att göra de ska du ha jävligt klart för dig!!!! För det är MIN dotter. MITT kött och blod. Sitt du på dina höga hästar! 
Nu har jag fått skriva ut lite ilska men de finns mera så jag tror de kommer flera inlägg framöver men man vet aldrig. :) 
God natt 

tankar

Ja dem snurrar hela tiden. Undra vart dem ska ta vägen :/ 
 
Spelar ingen roll om de gått år så kan jag ändå inte släppa stora svek :/ de har blivit till en stor ilska alltihopa. Men men man kanske får hjälp snart så kanske man kan stänga ute alla jobbiga tankar o så. Sedan Hoppas jag på att man hittar något hus snarast så man kan flytta de skulle vara så underbart att få flytta neråt igen :) 
Ne nu får jag sluta med att skriva skall få luna att klä på sig och byta på lillan :) 
 
Hej hej 

Det finns så mycket

i mina tankar och mitt liv just nu :/ men just nu letar jag som tusan efter bostad neråt gbg. Kan ju inte bo här uppe eftersom jag inte trivs.  
Jag gör de jag ska här uppe helt enkelt sedan umgås jag med några få men mera är de ej. Jag har min gubbe här uppe det är väl de som håller kvar mig som de gör. Men han är fullt medveten om att får jag en bostad neråt så kommer jag att flytta. Visst det är jobbigt både för honom och för mig men vi klarar det :) 
Det är så otroligt skönt att ha träffat en kille som fattar och som kan förstå. En kille som lyssnar han vet också att jag vill flytta ner för att få jobb. vill jobba massor de känns i hela kroppen att jag bara vill ut men får vänta lite till men ska allt skicka ut mitt cv så får man ju se vad de leder till :) 
 
Nej nu blir de att klä på lillan och åka till bvc sedan hem och ta ut Camillas hundar som sovit här i natt :) Hej hej 

Jag vet

Jag vet att jag gjort mycket fel i mitt liv men en del förtjänar jag inte. Nu efter sista vändan jag blev behandlad illa så är jag inte mig själv. Jag vågar helt enkelt inte längre visa den rätta jag längre :/ det har varit kämpigt men jag klarar de det vet jag om. Jag har två underbara döttrar dem är mitt allt. Vad skulle jag göra utan dom två. 
Dem gör verkligen mitt liv värt allt. Jag vet jag är ensamstående ja men så är de om man hela tiden blir sårad och sviken, min minsta dotters pappa litade jag på visst de va massa skit som hände men va helt säker på att han va den jag skulle leva med va ju upp över öronen förälskad i honom. Men men de gick som de gick med de med bara tråkigt karlar skall visa sina rätta jag när de väl gäller de e alltid så har jag mått dåligt som jag faktiskt gjorde i slutet på de förhållandet så drog han jag va gravid stod där helt själv hade tagit upp massor av grejer till ett underbart vackert nybyggt hus vi hyrde. Jag va helt förstörd har aldrig riktigt fattat hur förstörd jag faktiskt blev men de märks något varje dag.  En positiv grej är att jag är lugnare jag drar mig undan om det blir bråk då jag inte orkar så länge man inte sviker mig eller mina barn kraftig. Jag kan ta skit en hel del jag e stark har tagit mig igenom massor genom åren men när de e något som drabbar mina barn då svartnar de. 
 
Tur jag har min underbara fästman nu han e underbar <3 Johan jag älskar dig <3 
 
<3 Luna och Melina ni är mammas allt och jag älskar er hur mycket som helst <3 

Ja idag satte jag de

Ja de kan jag lova ;) blir bara mera o mera nöjd :) 
 
Bytte fram skärm höger idag blev kanon sedan satte vi dit fronten ännu bättre och reg plåten denna bilen ligger mig verkligen varmt om hjärtat till och med mera än bilen benji ;)
 
Ja mums 
 
 
Andreas hjälpte mig idag så kanon glad e jag luna tycker bilen e tuff med :P
 
 
The Devil ;)
 
 
 
Nu längtar jag tills fälgarna ska på :P 
 
 
hehe ja vad kan man säga den är helt enkelt underbar min bil :) 
 
 
Kollar på melodifestivalen lillan fick mat och resultatet på de blev : 
 
 
 Ne nu ska jag kolla på den bästa artisten Linus svenning.  Sjunger ofta till hans låtar :) 
 
Ha de gött 

Så va de

Ja så ser den ut nu ;) längtar efter fälgarna nu bara :P 
För en gångs skull så e jag nöjd med en bil :) 
 
Min Volvo v70 2.5T <3 
 
Idag va man hos tandläkaren med luna.  Den 20 skall vi in och dra ut tänder mjölk tänder. :( 
Mammas stora tös <3 
 
Ne de e natten nu om min lilla tös vill sova någon gång hihi <3 busfröt själv då ;) 
 
Natti natti

gött nöjd idag :)

bilder kommer här på bilens sommar fälgar 
Innan vi fixat dem:
 
 
och här kommer efter : 
 
 
 Spoilern har vi lackat med här kommer bilderna innan och efter 
 
 
 
 
 
sedan har man bytt bort v70 baklamporna idag mot dessa: 
 
 
 
imorgon skall jag sätta fast vind avvisarna igen och ögon locken för dem plockades av för lackering :) 
Sedan får vi se om man hinner sätta dit spoilern i morgon hade varit grymt kul att se den på bilen nu skall sätta dit dim ljuse med :) 
 
Japp de va bilen de nu barnen : 
 
Luna hämtade jag tidigare så åkte melina luna jag johan björn och lotta och käkade buffé. 
Gott va de :) 
Vidare där efter hem till dem och gjorde klart grejerna medan melina låg och sov gott i vagnen och luna va inne och kollade tv sedan gick vi in och då satt luna och melina i soffan och luna höll på med lottas mobil o satt o visade melina som dem skrattade och så söta ihop mina små :) kommer bild i morgon. 
 
Idag va jag på gymmet skit helt slut i kroppen men så gött efter :) 
 
Ne kolla tv och sedan sova e gör trött 
 
Natti natti 

Hej hej

luna har klätt på sig lillan har fått mat och nu e de dags att köra luna till dagis och jag ska till gymmet :) härligt värre :)

hoppas på att Johan är bättre idag skall väcka honom nu innan man åker idag blir de nog vård centralen med lillan och skall även städa i lgh :) Ne nu får jag dra så man hinner till gymmet Hej hej :)


Idag :)

Idag va vi nere i gbg och hämtade nya telefonen ; ) Samsung note 3 :)

sedan åkte vi till melinas farmor o drack kaffe o träffade hennes faster och kusiner :) så mys :)

min lilla ligger nu bredvid mig och sover min stora ligger i sitt rum och sover gottit nu ska jag lägga lillan i sin säng i morgon blir de gymmet och så.

Har pratat i tel en sväng idag vilket hoppas människan menar de som sagts för nästan gång gör jag ej så här och jag kommer klippa totalt. kan inte människan nu sköta detta så är det ej mitt problem men jag orkar inte en gång till och när de gäller rättegång samt att träffa lillan så hoppas jag innerligt att människan kommer själv gör den ej de så kommer jag aldrig mera prata med den!!!

jag hoppas där vid den 20 e att man får besök skulle bli så underbart roligt och luna hade tyckt de va så otroligt kul :)

nej nu blir de natti natti Hej hej

Nu har vi börjat rulla

Ner till gbg :) tog lite bilder innan Hehe gillar när man tar kort :P 

Kommer skriva senare så härligt att åka ner igen :) 


Hej då så länge :P 


Idag....

Ja idag har jag luna och melina varit o tvättat bilen :) bild före tvätt :) 

Bild efter tvätt 


Blev ju mycket bättre men nu väntas snart lite saker som skall på den de måste bara bli klara sedan väntar vi på de nya däcken till sommar fälgarna att dem skall komma :P 

Sedan har melina fått en hopp gunga idag :P nu skall man bara köpa en lära gå stol :P min lilla flicka blir 6 månader den 26e mars hjälp va de gått fort. Hon fick testa majs puré idag men jag va redan innan säker på att hon inte skulle gilla de o de gjorde hon ej satt o spottade ut de hela tiden hehe :) så jag kastade de :P sedan har hon nu fått sin luftrörsvidgande medecin igen så idag har hon fått två puffar hoppas mitt lilla hjärta snart slutar hosta. Men om ca 2 månader kanske de händer grejer men de skriver jag ju inte här kan ej lägga ut allt som händer :P 

Åkte till affären och köpte annan mat till henne som hon kan vänja sig vid sedan skall jag börja göra egen mat till henne så då köper jag ingen mycket bättre så :P 
Sedan fick vi besök av Jennifer o Andreas som va här en sväng :P Jennifer skulle ta med sig luna och bada i morgon så hon ville sova där och de fick hon. 
Melina skall följa med till gbg i morgon och hämta min nya tel :) om vi hinner så svänger vi förbi hennes farmor en sväng och tar en kaffe :) saknar Ulla och sessan som tusan <3 

Fick även besök av Björn o Lotta idag :) 


Glad tjej :) 

Väntar på papper i brevlådan får se när dem kommer men det dröjer nog inte allt för länge... 

Ne vi skall upp tidigt i morgon då vi skall komma i väg i tid :) så god natt på er som läser :) 

<3 Luna <3

<3 Melina <3 
Lite olika men menat mot en ;)

http://youtu.be/dvgzUqmaSWg

http://youtu.be/bVOCvSwF9Sw

Ja dem båda stämmer bra sedan hur jag e emot denna :
http://youtu.be/ViHT4mK--qY

Ja jag la till detta inlägget med ;) 

Ha de gött 


Blandat :)

La ut en status idag på min fb den fick en bra respons ändå ;) 

Jag kan sitta och fundera en del på fäder och att vissa måste de vara stora fel på!!!! Vissa bryr sig inte ens om sina barn inte träffar dem inget sedan skaffar dem nya barn och där e allt frid och fröjd. Jag själv vet hur jag kämpat för att mina barn skall ha tillgång till båda men till slut ger man ju upp. En pappa kan ju inte komma springande sedan och tro att det är dags att leka pappa när dem själva vill! Man är två om ett barn! Men vissa tänker ej så utan de e bara att skita i! Sedan finns det vissa pappor som gör allt för deras barn, eller dem som tar sig an barn utan att ens ha något blodsband alls all kred till dem !!! :) ne nu har jag fått skriva av mig men bara en sista grej till dem som inte tar sitt ansvar! VÄX UPP och tro ej att saker skall lösa sig utan att du gör något för de kommer ej hända!!!!!


------------------


Det är ju sanningen det är så det är :) 


Jag känner bara att jag måste skriva av mig ibland och jag känner att i min blogg så kan jag ju skriva vad jag vill för den är ju ändå min tar någon åt sig så är de upp till dem tvingar ej någon att läsa och även om det är tjötigt så gör jag allt för mina barn :) 
Bus Fia :) 

Hehe :) <3 

Ne kanske skriver lite senare i morgon ska vi hämta min nya tel ;) 

Hepp skall färga håret igen och diska hej hej :) 

PS ni som läser kommentera gärna bara roligt ;) ds

Så härligt

Nu har man båda sina älsklingar hemma luna kom hem idag så underbart som jag längtat :) dem är så söta syskonen luna satt med melina en stund förut och dem sitter o pratar o så tillsammans hehe kollar tv ihop med :P 
 
Jag är så otroligt lycklig även om de varit en del men jag har turen att ha mina vackra flickor :) 
 
I morgon blir de träning på morgonen :) 
Härligt är de har varit borta ett tag nu för att jag varit dålig men nu drar de igång igen :) 
 
Jag somnade en stund i eftermiddags med melina på min arm de e mysigt man får ta tillvara på de :)
 
Innan de så hade luna fått låna en låda på dagis som heter matte lådan så vi satt o spelade de spelen i den hon o jag kul hade vi och vad luna skrattade hihi Goa unge ;) 
 
 
Natti natti 
 
Ni är mitt allt mina underbara flickor <3

Hehe

Lillan har nog fattat att hon har armar :P kul att se hennes utveckling nu håller hon flaskan själv, en tand på g upp, rullar från mage till rygg och snart rygg till mage ja de e massor som händer och de går undan :) 

Idag kommer lunisen hem som jag längtar :) mammas stora flicka :) 

Idag skall spoilern till bilen slipas och kanske dra på en lack ? Hoppas på det iallafall :) 

Nu ska jag fortsätta prata och busa med min lilla flicka här :) 

Ha de gött Jasså

Sitter i soffan och matar lillan så mysigt :) hon nästan somnar :) 
Skall strax bada henne tänkte jag sedan kommer hon somna som vanligt efter mat i ett gott bad :) 

I morgon kommer min stora tös hem från pappa Gud vad tomt det är utan henne hemma 
Längtar tills i morgon så jag kan få umgås med min stora med :) 

Fälgarna lackades med första lagret igår och skall fortsätta så fort de blir lite varmare med resten :P 

Lillan ligger och håller i flaskan o tittar på mig men e samtidigt på g att somna hehe men snart e flaskan tom och då vaknar hon till igen :) päron puré åt hon idag de va mums tyckte hon :) 

Ne nu göra annat hej hej Lillan och luna

Ja vad säger man hostar gör hon som tusan och ont i magen så idag åt hon för första gången katrinplommon puré och hon gillade de hehe. Så hoppas snart magen kommer igång. Sedan e de den dära hostan ush i morgon skall jag gå in i badrummet starta varmt vatten och gå in där och sätta mig på toastolen så får man se om de dämpas dem säger att de är bra om de är fuktig luft så det är bara att göra. Just nu får hon sova men hostan sätter väl snart igång igen och stör min lilla <3 stackars mammas lilla flicka. Hon och Johan somnade ihop förut när vi va hos vännerna här kommer bild :) 


Så söta :) 

Luna hämtade jag från hennes pappa förut då vi skulle på kalas :) hon hade verkligen jätte kul och hon fick tillbaka sin hello Kitty tröja ända skillnaden va att nu står de luna på ryggen hihi :) så glad hon blev :) 
När jag skulle köra tillbaka henne till sin pappa så fick melina stanna me Johan o dem så hon slapp åka bil bara onödigt :) 
När vi åker utåt så höjde vi musiken och bara diggade till musiken och hade kul hihi :) 

Mammas stora tjej <3 

Det händer så mycket med mina barn luna tappar tänder och melina får upp sina mjölk tänder bland annat :) 

Ne nu e de natti natti lär vakna snart då lillan kommer börja hosta :( 

Sov gott 

<3 mammas älsklingar älskar er mest<3 

Och Johan jag älskar dig du är en ängel som jag har turen att ha i mitt och barnas liv. <3 


RSS 2.0