Vad tiden går fort

Luna blir 6 år i maj och melina är redan 5 månader. Tiden har gått fort. Men jag har allt gjort mina barn bra. Helt på egen hand med :P 

Luna är så duktig och självständig visst hon är i trots ålder men de går fin fint ändå :) 

Melina är så glad hela tiden o skrattar :) inte mycket tårar där inte :) och första tanden är på väg upp så hon tuggar på allt hon kan :P 

Gud vilka underbara barn jag har älskar er så otroligt mycket ni är hela min värld mina underbara änglar :) 

Ne skall försöka sova har antagligen fått bihåleinflammation så behöver sova och i morgon blir de vårdcentralen :( 

Natti natti :) 

<3 Luna <3 

<3 Melina <3 

Funderingar/ ilska

Ja de kan man ju lugnt säga. Men samtidigt är jag så otroligt glad över att jag blev dumpad av personen. Tänk att jag gick på allt men man gör väl de när man älskade en person så högt de va ju klart att man litade på vad människan sa. Nu i efterhand så ångrar jag de. Det ända ur de förhållandet jag inte ångrar är min lilla. Hon är så underbar dock får inte han uppleva nått av de då han gjort sitt val. Han gjorde en annan på smällen så han fick ett till barn 1,5 månad efter min lilla kom. Ush och inte har han vett på att skämmas heller. 

De är så mycket som händer och frågan är hur de kommer kännas att se människan. Ne ush försöker trycka undan dom tankarna nu för det är inte än men jag vet att dagen kommer då jag måste sitta under samma tak. Tycker de räcker de som hänt och vill inte ha något med människan att göra kan man svika så jävla illa så kan man hålla sig borta. Visst det är exakt det han gör då han valt att bara bry sig om den andra ungen bara ladda upp bilder på den ungen med mera. Men jag anser att de är så fegt har aldrig hindrat att han skall träffa lillan har försökt har planerat tider men han har bara prioriterat den andra ungen. Den han är med har sagt att får hon ej vara med eller i närheten så kommer han ej träffa sin dotter. Fine de är upp till dem men att släppa in någon i mitt hem som skulle varit min kompis som gick å blev på smällen med mitt ex kan man förklara de hatet jag känner? Nej tyvärr det går inte det är för mycket. Han är välkommen men inte hon. Då har jag fått till svar att jag skall lämna min lilla till en soc tant så han kan träffa henne. ALDRIG i hela mitt liv då jag är hennes trygghet . Men då får man till svar att jag fattar inget och att jag tänker så konstigt och det ena med det fjärde. Han sitter och ljuger till folk och smuts kastar mig med en massa skit folk vet inte ens hälften av vad som händer och sker! Har till och med fått höra att han sagt att han ska få min lilla i från mig! Där va pricken över i:t. 

Ne nu har jag skrivit lite av de som hänt/ händer jag tror ju inte detta är slutet på historien men jag är så jävla trött på att få skit hela tiden. Nu är de min tid att resa mig och sätta ner foten ordentligt och det kommer jag att göra! 

Ha de bra 
Kommentera normala kommentarer otrevliga och dumma kommentarer kommer att tas bort och blir då ej heller publicerade. 

Natti natti 
Älskar mina 2 underbara barn mest av allt på denna jord :) varje framsteg ni gör är sådan lycka och att få se er växa upp är helt fantastiskt :) 
<3 jag är väldens stoltaste mamma till 2 vackra döttrar <3 

Sjuka

Ja nu har jag blivit riktigt dålig med :( 

Nu ligger melina på min arm o sover :) det är mammas flicka de hehe får passa på när Johan inte e hemma för annars e de han som gäller hihi 

Så mysigt :) 

Min stora flicka har snott min säng o ligger o kollar Barnkanalen så hoppas min stora sjukling somnar en stund nu :) 

Ne nu ska jag försöka att resa på mig utan att väcka melina. Ska ut o röka :) 

Hej hej 


Sjuka

Ja ush :( Lunis är dunderförkyld och jag börjar jag med nu :( melina har de ökat på igen :( långdragen skit. 

Lunis har ej sovit bra i natt alls varit uppe flera ggr tills hon somnade brevid mig i soffan då jag hade somnat där. 

Ne dags att gå in o diska lite :) 

Hej hej 

Skratta

Ja de kan man göra åt en hel del :) ännu roligare är de när människan inte kan bete sig för människan fattar inte att det inte drabbar mig :) jag klarar mig och har de verkligen kanon  :) men de e så otroligt kul att få höra en massa och när man gör de så kan man inget annat än att skratta. Skylla i från sig de e människans vardag även att ljuga. Men folk har ju sett igenom de sedan lång tid tillbaka men de fattar inte människan :) 

Att bete sig som man vore kung men vara en tönt de e lite kul att se folk som ej vet vem människan är har respekt för den men dem vet ju inte igentligen att det är en mes. 

Jag vet iaf att jag inte har någon som helst respekt för människan och jag anser de att beteendet människan håller på med e bara så man kan skratta :P 

Ne nu har lillan vaknat den stora e på dagis dags att mysa med den lilla och fixa o dona här hemma :) hej hej 

Jaha

Det finns idioter till allt tydligen :/ men men de e nya tag som gäller men man blir chockad över vissa saker. 

Nu har den första tanden kommit hehe hon dreglar o tuggar min lilla tös :) och hon tjötar mera än någonsin hehe mammas lilla fina glada flicka :) 

Min stora tös e så go när hon kom hem igår så kramades vi länge :) har saknat henne när hon varit hos sin pappa :) så härligt att ha henne hemma mammas stora glada fina flicka :) 

Ne nu e de städning på schemat hej hej :) Massor :)

Ja igår va de dop och de gick kanon :) så trevligt dop 

Melina Margaretha rosé-Marie Eriksson :)

Luna fick hälla upp vattnet och även hänga upp en ängel i ett träd som de stod melina på :) 

Samma präst och samma kyrka som jag haft och luna :) 

Underbara människor och fina presenter :) 

Ne nu ska jag ta och röja :) 

Melina ligger hos Johan och myser :P så då får jag passa på. Luna har städat sitt rum och tänkte jag o hon skulle diska lite nu :) 

Hej hej 

Dopet

ja nu e man stressad men de mesta är klart :) 

Men har några saker kvar. Dop klänningen ä struken iallafall :) 
Och saker är inhandlade :) 

Detta bli nog kanon :) 

Imorgon blir lillan döpt till Melina Margaretha Rosé-Marie :) 

Luna är färdig duschad och har lagt sig nu ska jag kasta mig in i en dusch och sedan blir det att sova :) 

Ne lång dag i morgon :) 

Ha de så bra alla 

Jaha :(

Ja vad kan man säga om allt:/ 

Fullmakten är nu skickad så nu får man ju bara vänta. 

Stressad till tusen då dopet är på lördag och de känns som om jag har tusen saker att fixa :/ men men så är de ska bli kul iallafall :)

I morgon skall jag byta hjul lager på v70in :) då slutar han nog låta så som han gör :) 

Ne nu blir de sova gymmet i morgon god natt folket. 
Underbara barn

Ja de kan man säga att dem är :)

Min stora åt jätte bra idag sedan duschade hon och vid 19.10 så la hon sig och somnade :) <3 hon har varit hos sin pappa i helgen som va och åkt pulka och massor :) men så skönt att ha henne hemma :) 

Min lilla hon skrattar och gör stora framsteg varje dag i utvecklingen man får många skratt :) hon sov då hon med när luna somnade :) hon somnade i vagnen :) sedan bar jag in henne i sängen och där åt hon och nu har hon somnat om :) jag är så glad över att ha mina två underbara döttrar :) ensamstående men stark :P 

I helgen så är det dop för min lilla :) faddrar är utsedda och de kommer nog bli bra detta :) 

Framöver så blir de lite tråkiga grejer men det är vara att ta de e bara så att jag funderar över hur oansvarig en människa får lov att vara :/ kan man bara välja bort barn så :/ varför ? Jag fattar inte de jag skulle ALDRIG i hela mitt liv kunna de. Jag tittar på mina barn och känner hur stolt och lycklig jag är. Dem är mitt allt. Verkar inte som om alla tänker samma men de finns ju idioter till allt :/ 

Nu är det dags att sova ska köra min stora till dagis och den lilla ska jag ta med mig till vårdcentralen. De måste bli någon rätsida på allt någon gång. 

Ne nu säger jag god natt är lycklig men långt där inne sitter en stor besvikelse och läser du min blogg så vet du mycket väl vad du gjort! Jag säger bara de håll dug borta du har gjort nog! 

Natti! 

Ny bil

Japp då har man ny bil :) gött är de nu ska bara nästa bil komma hem också :) 

Så jävla nöjd är jag nu så de finns ej :P 

Nu är verkligen THE DEVIL hemma :P haha Stress

Ja de kan man väl säga att förra veckan va. Denna veckan blir också stressig dopet är ju på lördag :) men idag ska jag och min lilla åka till BVC ska bli kul och se hur mycket hon väger nu och hur lång hon är :) spännande hihi 

Luna har varit hos sin pappa i helgen så ska hämta henne på dagis sedan :) 
Dem hade åkt pulka o grejer igår :P 

Hepp dricka en kopp kaffe o ta en cigg sedan åka fram te BVC :) 

Ha en bra dag alla :) 

RSS 2.0