Alltså allvarligt talat nu

Jag avslutade detta i torsdags för jag tänker inte ha mera skit i mitt liv.

att ringa mig en lördag kväll o säga hej de e jag jag e i göteborg och vill träffa melina. jaha öhhh va ??? jag kan ej åka ner men ja kom du i morgon men vi måste komma överens om en tid så hmm o sedan e du själv ? ja jag e här själv. jaha vad bra då kanske de går o prata med dig nu då. men du får komma upp i morgon. ja de kan jag väl göra.

men de där med tiden alltså du ställer till de för mig. *klick* ringer tillbaka får sms jag orkar ej prata nu.

öhhh nehe va e felet på dig liksom.

skickade sms med adressen samt tid då de skulle passa får sedan sms om att han ej va själv o att jag ej kunde dyka upp som gubben i lådan.

haha tror jag vek mig av garv om jag sagt att jag ej kan åka så kan jag inte liksom :-P

väljer att ringa upp han svarar o jag pratar med hon säger till honom att du ej kan komma o ställa krav! att han hållt sig borta så länge o att de e då han som får kämpa får till svar ja men du har 4 timmar a men de tar liksom 1 timma ner 1 timma hem. hmm tänker liksom inte stressa :-)

sedan la vi på o jag väljer att ringa tillbaka o frågade honom vad han skulle ha i soppa pengar. eftersom han ej kunde åka pga bensin. haha då får jag till svar ne tänker ej åka. o sedan avbröt mig hela tiden jag bad honom hålla käften o lyssna klart. haha men de tålde han inte han tålde inte att jag va irriterad.

men de jag vet e att melina tar ej skada av de hon vet ej vem han är hon känner inte honom den hon känner e jocke de e hans namn hon säger o de e honom hon tyr sig till o de e jag väldigt glad över. :-) jocke som ej kan mycket om barn e mera en fadersfigur än vad han är. Hon ser upp till joakim och älskar honom så där som bara ett barn kan göra.

varför ska jag släppa in någon i min dotters liv som inte ens kan köra en sträcka för att träffa henne varför ska jag kämpa?

de va liksom inte jag som valde att inte vara med. Jag tillkallades från dig älskar min dotter du o jag satt till världen. Jag finns där för henne i vått o torrt och skulle aldrig svika henne så som du gjort.

Jag vill inte ha mera med dig att göra.

Jag vill inte ha din negativa energi i närheten av mig eller mina barn. Detta är mitt liv mina regler passar ej dem så stick hon vet inte ens vem fan du är o de e du som löst de så bra ;-)

jag klarar mig jag älskar mina barn över allt annat tänk på de innan du öppnar din käft o sedan har jag ett jobb jag sköter o passar de då ej dig att du får åka när jag ska jobba hela natten så fine. men tänk på de de e inte jag som förlorar något de e bara du ;-) jag lever med mina barn jag får se lillan växa upp

men nu e de bra de räcker nu mig stampar du ej på mera ;-)

lycka till men här har du inget mera att hämta.

stanna du med den idioten gör de hahahh

men de e väl sant skit ska skit ha ;-)

jag står på egna ben jag klarar mig själv och behöver ej svika folk ljuga eller bete mig illa jag har dem jag vill i min närhet o du e ej en av dem :-P

hepp nu blir de att laga mat :-) ska bli otroligt gött mums

paketet till bilen hämta jag ut idag med hihi

joakim jag älskar dig av hela mitt hjärta och de glädjer mig att vi e på g tillbaka fina du du och mina barn är de som är värt något :-)

bye bye från en mycket nöjd nathalie

ett kapitel till avslutat bort bort hahahahah

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0